Nieuws  
 

Klooster Mariënhage wordt DomusDELA - Mercure Hotel Amsterdam Centre start samenwerking met The Good Roll - Nieuw multifunctioneel horecaconcept op De Pier geopend


Klooster Mariënhage wordt DomusDELA

Eind dit jaar worden drie monumenten op het kloostercomplex Mariënhage samengevoegd tot DomusDELA, een alles-in-één eventlocatie in Eindhoven. Coöperatie DELA tekende voor de exploitatie van het toekomstige hotel, de congresfaciliteiten en de restaurants. Hiervoor gaan ze samenwerken met LBG Hotels uit Maastricht en cateraar Hutten uit Veghel. Hotel Mariënhage zal straks 80 luxe designkamers omvatten, twee restaurants en congres- en vergaderfaciliteiten. Verder komt er een centraal gelegen bar, een groot terras en welness– en fitnessfaciliteiten.


Mercure Hotel Amsterdam Centre start samenwerking met The Good Roll

Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District slaat de handen ineen met The Good Roll: 100% boomvriendelijk toiletpapier. Dat maakte General Manager Francis Windt onlangs bekend.
De samenwerking sluit volledig aan bij het Planet 21 programma voor duurzame ontwikkeling, waar Accor-hotels (waar Mercure bij aangesloten zit) deel van uitmaken. The Good Roll is gemaakt van 100 procent gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Zoals ze zelf verklaren: geen boskap, minder waterverbruik en minder uitstoot van bijvoorbeeld CO2. Van de netto winst van The Good Roll wordt 50 procent gebruikt voor de bouw van veilige en schone toiletten en voorzieningen in ontwikkelingslanden.


Nieuw multifunctioneel horecaconcept op De Pier geopend

Onlangs is De Pier met restaurant ZILT een nieuw multifunctioneel horecaconcept rijker. De locatie met rondom uitzicht over zee en boulevard heeft naast een uitgebreide kaart ook alle faciliteiten voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. Van congressen tot bedrijfsfeesten en van presentaties tot andere zakelijke ontmoetingen. Restaurant ZILT is een mooie toevoeging aan het zakelijk palet van De Pier waarbij ze als enige evenementenlocatie boven zee in totaal ruimte bieden voor evenementen tot 3.200 personen.

Plaats op:
Datum: 12 juni 2019
Gerelateerde artikelen  
15-05-2019 Nieuws On the Move - mei 2019 (2)
30-08-2019 Nieuws Mercure Amsterdam Centre Canal District slaat handen ineen met Join The Pipe …
11-09-2019 Nieuws On the Move - september 2019
21-02-2018 Nieuws On the Move - februari 2018
21-03-2017 Video Flitsinterview met Rotterdam Congress Pier op EvenementContact 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.