Nieuws  
 

Shirley Breuren Director of Operations Congress Company - Jurgen Moors benoemd tot bestuurder European Cities Marketing - Arne Heuwekemeijer General Manager NH Hotel Krasnapolsky - Veranderingen managementteam Okura Amsterdam - Hans van der Heijden Managing Director Carlton Hotel Collection - Hubèrt van den Heuvel Operations Manager van Landgoed Huize Bergen


Shirley Breuren Director of Operations Congress Company

Onlangs is Shirley Breuren begonnen als Director of Operations bij Congress Company en ist daarmee verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken. Shirley was de afgelopen tweeëneenhalf jaar business development manager voor de congresmarkt bij Rotterdam Ahoy. Daarvoor was zij 20 jaar werkzaam bij congresorganisatiebureaus: 5 jaar in Buenos Aires en vanaf 2002 in Amsterdam ondermeer als Senior Project Manager en Teamleader Client Services.


Jurgen Moors benoemd tot bestuurder European Cities Marketing

Tijdens de International Conference & General Assembly of European Cities Marketing (ECM) in Ljubljana, werd Jurgen Moors, directeur Maastricht Convention Bureau, gekozen als nieuw lid van het ECM bestuur. ECM is de associatie voor toerisme organisaties, convention bureaus en city marketing organisaties in Europa. Lees hier verder.


Arne Heuwekemeijer General Manager NH Hotel Krasnapolsky

Arne Heuwekemeijer is de nieuwe general manager van het NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky. Hij volgt Herman Klok op die sinds december 2018 regional director operations is voor NH in Amsterdam, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Arne heeft uitgebreide internationale ervaring in luxe hotels, waarvan als laatste general manager van het vijfsterren Radisson Blu Hotel Shanghai.


Veranderingen managementteam Okura Amsterdam

Met het aantreden van Michiel Roelfsema als general manager van Hotel Okura Amsterdam vinden er verschuivingen binnen het managementteam plaats. Femke Groeneveld-Weller neemt naast haar huidige functie als commercial director ook de rol van deputy general manager op zich en verwerft daarmee een andere positie in het managementteam. Jos Pallandt is benoemd tot director of rooms division en treedt toe tot het managementteam van Hotel Okura Amsterdam.


Hans van der Heijden Managing Director Carlton Hotel Collection

Na bijna 35 jaar neemt Alfred Bree deze zomer afscheid als Managing Director van de Carlton Hotel Collection. Wat op 1 april 1985 begon met het Carlton Beach Hotel in Scheveningen, is nu een groeiende collectie van twaalf bijzondere hotels in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Elk hotel wordt op persoonlijke wijze gerund door een ondernemende manager. Dat is het doel wat Bree in de jaren ’80 voor ogen had en dat is wat heeft geleid tot de succesvolle ontwikkeling van het bedrijf. Zijn vertrek is het begin van een nieuw tijdperk. Vanaf 1 september neemt de huidige Director of Operations Hans van der Heijden de functie van Bree over.


Hubèrt van den Heuvel Operations Manager van Landgoed Huize Bergen

Hubèrt van den Heuvel is de nieuwe operations manager van Landgoed Huize Bergen te Vught. Van den Heuvel heeft in het verleden veel ervaring opgedaan binnen de hospitality. De afgelopen 10 jaar heeft hij gewerkt als (interim)bedrijfsadviseur voor horecabedrijven op het gebied van conceptontwikkeling, F&B en exploitatie. Daarvoor heeft hij bij de grote (event)cateraars zijn kennis van F&B opgebouwd.

Plaats op:
Datum: 12 juni 2019
Gerelateerde artikelen  
07-06-2019 Nieuws Jurgen Moors, directeur Maastricht Convention Bureau, benoemd tot bestuurder …
20-03-2019 Nieuws On the Move - maart 2019 (2)
01-05-2019 Nieuws On the move - mei 2019
13-12-2017 Nieuws On the Move - december 2017
25-09-2019 Nieuws On the Move - september 2019 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.