Nieuws  
 

Sinds februari is er naast de huidige vestiging Den Bosch een nieuw kantoor geopend in de Domus Medica in Utrecht. Met zoveel medische verenigingen en organisaties op Businesspark Papendorp is de Domus Medica een logische keuze. Als inhouse congresbureau in Domus Medica is onze aanpak persoonlijk: korte lijnen en het gemak om even bij elkaar binnen te lopen.

Uitbreiding directie

Congress Company heeft per 1 mei Shirley Breuren aangetrokken als Director of Operations.

Breuren was de afgelopen tweeëneenhalf jaar business development manager voor de congresmarkt bij Rotterdam Ahoy. Daarvoor was zij 20 jaar werkzaam bij congresorganisatiebureaus: 5 jaar in Buenos Aires en vanaf 2002 in Amsterdam als onder andere Senior Project Manager en Teamleader Client Services.

Bij Congress Company wordt Breuren verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken. Door haar jarenlange ervaring in de MICE-branche kent zij zowel de wensen vanuit de opdrachtgevers, de locatiezijde en als congresorganisator.

“Bruggen bouwen is wat ik doe”, zegt Breuren over haar nieuwe functie. “Iedereen die betrokken is bij de organisatie van een congres wil uiteindelijk hetzelfde: een succesvolle bijeenkomst met meerwaarde voor de vereniging, de deelnemers en de sponsoren. Alleen is het dan de vraag hoe dat succes eruit ziet, wanneer meerwaarde voor iedereen iets anders betekent. Bij het zoeken naar dat antwoord kan Congress Company als strategische partner een rol spelen. Hoe? Daarover ga ik graag met mensen in gesprek.”

Over Congress Company

Congress Company biedt volledige ondersteuning bij de organisatie van een congres, symposium of bijeenkomst in de medische sector. Vanuit de kantoren Utrecht en Den Bosch organiseert het team jaarlijks zo’n 50 (inter)nationale congressen, met in totaal meer dan 15.000 deelnemers. Naast congresorganisatie is Congress Company gespecialiseerd in sponsorwerving en expositiemanagement.

Plaats op:
Datum: 21 mei 2019
Gerelateerde artikelen  
12-06-2019 Nieuws On the Move - juni 2019
06-03-2013 Nieuws Wijziging directie team Congress Company
27-02-2007 Nieuws Congress Care bestaat 10 jaar
16-02-2011 Nieuws Congress Company sluit zich aan bij Maastricht Congres Bureau
22-03-2011 Nieuws Nieuwe PCO Congress by design resultaat samenwerking ITB en MCCM
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.