Nieuws  
 

AccorInvest flinke verbouwing van 610 kamers Novotel Amsterdam City af - Amstel Boathouse breidt aanbod uit met activiteiten - Veel Dutch Design in vernieuwde hotelkamers Kapellerput - Courtyard by Marriott Amsterdam Airport in laatste fase uitbreiding


AccorInvest flinke verbouwing van 610 kamers Novotel Amsterdam City af

Na twee jaar is de grootschalige renovatie van alle 610 kamers van het Novotel Amsterdam City afgerond. Een nog betere gasttevredenheid en een beter aanbod dat meer aansluit bij de verwachting van de moderne zakenreiziger. De kamers zijn gecreëerd vanuit de gedachte dat een hotelkamer, net als thuis, ook een plek moet zijn om te leven. Zo ontstonden de zogenaamde N’Rooms, de nieuwste generatie hotelkamers van Novotel. De uitstraling is kenmerkend licht, modern en tijdloos en wordt versterkt door unieke kunst aan de muur. De hotelkamer is ruim en ecologisch ontworpen met allerlei moderne faciliteiten, zoals een bed HUB en hypermoderne badkamer.


Amstel Boathouse breidt aanbod uit met activiteiten

Amstel Boathouse, gelegen in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam kan ingezet worden voor diverse activiteiten zoals Expeditie Robinson, een yogasessie, of suppen op de Amstel. Daarvoor is een samenwerking aangegaan met Vibe Events. Met acht multifunctionele zalen is Amstel Boathouse een geschikte locatie voor congressen en events van 2 tot 1000 personen. De locatie onderscheidt zich met flexibele zalen, goede bereikbaarheid, gratis parkeren en een prachtige groene ligging vlakbij het centrum van Amsterdam.


Veel Dutch Design in vernieuwde hotelkamers Kapellerput

Hotel Kapellerput in Heeze heeft de eerste maanden van dit jaar hard gewerkt aan het op een duurzame wijze volledig renoveren van 31 hotelkamers. Kozijnen zijn vernieuwd en voorzien van hoogwaardig isolatieglas, verlichting is led en verwarming en koeling van de kamers wordt voortaan gestuurd door milieuvriendelijke luchtwarmtepompen.
Opvallend is de samenwerking met ontwerpers uit de Brabantse designregio. Zo is de achterwand van het bed handgemaakt en ontworpen door de Eindhovense designer Lotty Lindeman van Ontwerpstudio Scheublin & Lindeman. De Bent table en lounge stoelen zijn van Tristan Fencken en de bedlampen Tonone Bolt van ontwerper Anton de Groof, beide uit Den Bosch. Ook is er gekozen voor een half open badkamer met een design wastafelmeubel van Cielo, in diverse kleuren, als blikvanger in de kamers. 


Courtyard by Marriott Amsterdam Airport in laatste fase uitbreiding

Met de recentelijke metamorfose van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel is Claus Park Collection straks klaar voor de toekomst. Om nog beter te kunnen inspelen op de zakelijke markt investeerde de organisatie in 6000 m2 uitbreiding, modernisering en verbouwing van het bestaande complex. Toen het hotel in 2002 opende was het een van de grotere hotels, nu inmiddels een van de kleinere. Het is essentieel om een bepaalde kritische grootte te hebben zodat je kan blijven concurreren qua prijs. Met die visie is vorig jaar met de grootschalige uitbreiding en modernisering van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport begonnen. In juni zal de laatste fase van de uitbreiding van het zakelijke hotel worden afgerond. Niet alleen komen er nieuwe hotelkamers, parkeerplaatsen en meeting zalen bij, ook wordt het hotel met het naastgelegen Claus verbonden middels een overdekte passage.

Plaats op:
Datum: 15 mei 2019
Gerelateerde artikelen  
26-06-2019 Nieuws Accommodatienieuws - juni 2019 (2)
21-08-2019 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2019
02-10-2019 Nieuws Marco Borsato opent vernieuwde meeting center Courtyard Amsterdam Airport
06-06-2018 Nieuws Accommodatienieuws - juni 2018
18-11-2015 Nieuws Marriott en Starwood grootste hotelketen ter wereld
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.