Nieuws  
 

Huiskamer De Groote Sociëteit treedt toe als nieuwe partner van MCB - Connexxion sluit zich aan bij Event Park Amsterdam


Huiskamer De Groote Sociëteit treedt toe als nieuwe partner van MCB

Huiskamer De Groote Sociëteit is partner geworden van het Maastricht Convention Bureau. De Groote Sociëteit ligt midden in het kloppend hart van Maastricht aan het Vrijthof. Het is een prachtige monumentaal pand uit 1763 met stijlvolle 19e eeuwse zalen die verhuurd worden voor bedrijfspresentaties, vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, feesten, diners, recepties en jubilea.
Daniel Straver, locatie directeur Huiskamer De Groote Sociëteit: “Dit prachtige gebouw op een unieke locatie biedt voldoende ruimte om nieuwe activiteiten te ontplooien. Denk aan bedrijfspresentaties, netwerkbijeenkomsten, feesten, diners, recepties, private dining en jubilea. De samenwerking met het Maastricht Convention Bureau is een mooie stap om onze diensten en faciliteiten zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten”.


Connexxion sluit zich aan bij Event Park Amsterdam

Connexxion sluit zich aan bij Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer. De vervoersmaatschappij, marktleider in stad- en streekvervoer in Nederland, zorgt er dagelijks voor dat honderdduizenden reizigers op hun bestemming komen. Met dit nieuwe partnership, het 33ste voor Event Park Amsterdam, spelen beide partijen in op de mobiliteitsbehoefte van de markt.
“Wij zijn bijzonder verheugd dat wij Connexxion als vervoersmaatschappij aan ons aanbod kunnen toevoegen”, aldus Floris Licht, voorzitter van Event Park Amsterdam. “Met Schiphol om de hoek, Amsterdam binnen handbereik én de 3B’s (beschikbaar, bereikbaar en betaalbaar), wordt omgeving Haarlemmermeer steeds aantrekkelijker voor evenementen en zakelijke gasten. Daardoor ontstaat een grotere behoefte aan vervoer; al deze mensen moeten van A naar B. Met bushaltes nooit langer dan 200 tot 300 meter lopen, is het openbaar vervoer een prima oplossing om die behoefte in te vullen. Zo zijn de gasten snel bij hun congres, de luchthaven of een andere bestemming.”

Plaats op:
Datum: 15 mei 2019
Gerelateerde artikelen  
04-10-2019 Nieuws Event Park Amsterdam start met nieuw event in de regio Haarlemmermeer
30-12-2019 Nieuws Event Park Amsterdam zet Haarlemmermeer op de kaart tijdens IBTM World-beurs …
17-09-2019 Nieuws Event Park Amsterdam heeft Gemeente Haarlemmermeer als strategisch partner
09-11-2018 Nieuws Convention Bureau Event Park Amsterdam officieel gelanceerd
25-07-2019 Nieuws Haarlemmermeer laat zichzelf zien met MICE Experience op BTM Conference
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.