Nieuws  
 

De start-up Venuepark is uitgeroepen tot winnaar van de nationale Creative Business Cup 2019. Venuepark is een eventplatform opgericht door vier vierdejaarsstudenten van Hogeschool Inholland Den Haag van de opleiding Creative Business.

Venuepark

Venuepark is het nieuwe platform voor iedereen die een evenement organiseert. Venuepark maakt het makkelijker om evenementenlocaties en services (cateraar, DJ, fotograaf etc.) te zoeken, te vergelijken en te boeken. Het kost veel tijd om een evenement te organiseren. Vaak is het een zoektocht naar geschikte locaties en bijbehorende services. Na een brainstormsessie kwamen de studenten op het idee om alles bij elkaar te gooien en hierbij een platform te creëren. Studentondernemer Tony vertelt: "Het doel van het platform is om te zorgen dat eventplanners straks minder tijd kwijt zijn aan het regelen van locaties en alle randvoorwaarden en hun tijd onder andere kunnen steken in de marketing en promotie van het evenement."

Creative Business Cup

De Creative Business Cup, opgezet ter ondersteuning van de creatieve industrie, is een internationale wedstrijd voor start-ups in de creatieve sector. Doel van de competitie is de ondernemerskwaliteiten van creatieve ondernemers te verbeteren. Inmiddels is de Creative Business Cup uitgegroeid tot een toonaangevende prijs voor veelbelovende creatieve start-ups. De wedstrijd kent nationale voorrondes waaronder in Nederland en beleeft begin juli een hoogtepunt tijdens wereldwijde finale in Kopenhagen.

Kopenhagen

De Inholland-studenten vertrekken eind juni naar Kopenhagen om te strijden om de Global Creative Business Cup 2019. Een internationale jury beoordeeld de start-ups op originaliteit, creativiteit, marktpotentieel, managementstructuur, business model en financiële flair. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 7.000 en deelname aan een eersteklas trainingsprogramma met persoonlijk advies over internationalisering en begeleiding bij het binnenhalen van investeerders.

Plaats op:
Datum: 7 mei 2019
Gerelateerde artikelen  
14-06-2017 Nieuws Global Network Organization(GNO)tekent vierjarig contract met World Forum The …
30-12-2009 Nieuws Inflight E-reader is het beste idee voor de luchtvaart!
07-11-2007 Nieuws Bright organiseert Creative Video LED demonstratiedag
22-06-2009 Nieuws Zakelijke evenementen gaan voor 3D
11-06-2018 Nieuws Hotelchamp winnaar Young Business Award 2018!
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,54 seconden.