Nieuws  
 

Senthil Gopinath nieuwe CEO van ICCA - Rem Bastiaens benoemd tot Directeur Theaters Stage Entertainment Nederland


Senthil Gopinath nieuwe CEO van ICCA

De ICCA Board of Directors heeft Senthil Gopinath gekozen om de nieuwe CEO van de organisatie te worden. Zoals vastgelegd in de ICCA statuten werd de beslissing genomen door de Board na een besloten stemming waarbij Gopinath met meerderheid van stemmen won.
"Senthil brengt de kwaliteiten die we het hardst nodig hebben in een leider op dit moment," zei James Rees, ICCA President. "Gedurende zijn carrière heeft hij niet alleen aangetoond dat hij een visie kan opstellen, maar ook de tactische weg kan inslaan om die visie te bereiken, altijd vanuit een solide basis van operationele en financiële expertise."
Gopinath's loopbaan in meeting branche omvat meer dan 20 jaar, met 18 jaar werkervaring binnen lidorganisaties van ICCA. Hij trad in 2016 toe tot het ICCA-team als regionaal directeur van ICCA Midden-Oosten (ME). In die rol heeft is hij nieuwe relaties aangegaan met regionale overheden en branchegnoten en is het ICCA ME-lidmaatschap met meer dan 80 procent gegroeid.


Rem Bastiaens benoemd tot Directeur Theaters Stage Entertainment Nederland

Rem Bastiaens treedt per 1 mei toe tot het directieteam van Stage Entertainment Nederland. Als Directeur Theaters wordt hij eindverantwoordelijk voor de eigen theaters van Stage Entertainment Nederland: het Beatrix Theater in Utrecht en het AFAS Circustheater in Scheveningen. Bastiaens volgt Barbara Hoppel op. De afgelopen 20 jaar is Rem Bastiaens werkzaam geweest bij diverse internationale hotelketens, waaronder Starwoord Hotels en Resorts (Hotel Des Indes) en Accor Hotels (The Grand).
Albert Verlinde, algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Ik ben blij met de komst van Rem Bastiaens naar Stage Entertainment Nederland. Hij is de juiste man om met ons theaterteam de stappen te gaan zetten die nodig zijn om de ambities die we met onze theaters hebben de komende jaren te realiseren.”
Rem Bastiaens: “Ik ben zeer verheugd dat ik deze mooie functie mag gaan vervullen. Vanuit mijn passie voor hospitality is de visie van Stage Entertainment Nederland om momenten magisch te maken enorm inspirerend. Zowel het AFAS Circustheater in Scheveningen als het Beatrix Theater in Utrecht staan bekend om hun legendarische musicalproducties en sterke horecaconcepten om een avond uit compleet te maken. We zien nog een scala aan mogelijkheden voor creatief op maat gemaakte evenementen en het neerzetten van unieke partnership ervaringen.”

Plaats op:
Datum: 17 april 2019
Gerelateerde artikelen  
23-02-2008 Nieuws Partnership in entertainment interessante vorm van marketing
15-11-2018 Nieuws Niet Eric Bakermans maar James Rees verkozen tot nieuwe ICCA-president
17-07-2019 Nieuws On the Move - juli 2019
09-01-2008 Nieuws NH Hotels en Stage Entertainment Top Werkgevers 2008
19-09-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - september 2018 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.