Nieuws  
 

Samenwerking Van der Valk en Amber - 4 Vergaderhamers voor Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten - Eerste leonardo hotel opent in Nederland - Hilton Schiphol nieuwe partner van Event Park Amsterdam - Figi renoveert al haar 97 hotelkamers - Beekse Bergen opent vernieuwde Serengeti Lounge


Samenwerking Van der Valk en Amber

Alle Van der Valk gasten kunnen sinds kort gebruikmaken van een nieuwe vorm van duurzame mobiliteit. Op 5 verschillende locaties in Nederland wordt een Amber hub geopend waar alle gasten de mogelijkheid hebben om een 100% elektrische Amber auto of e-bike te reserveren. Huidige Amber drivers worden daarnaast flexibeler in het plannen van hun trips door de uitbreiding en strategische ligging van de hubs. De Amber hubs zijn geopend bij de volgende Van der Valk locaties: Amsterdam-Amstel, Hilversum, Stein-Urmond, Ridderkerk en Eindhoven. Kijk in de Amber app voor de exacte locaties. De samenwerking met Amber is daarnaast een extra initiatief dat bijdraagt aan CO2-reductie. Door huidige initiatieven heeft Van der Valk al een CO2-reductie van minimaal 40% ten opzichte van andere hotels gerealiseerd. Het doel is om deze reductie door de samenwerking nog verder te laten stijgen.


4 Vergaderhamers voor Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Naar aanleiding van een herinspectie heeft Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten onlangs een upgrade van 3 naar 4 Vergaderhamers ontvangen.
“Door aanpassingen naar aanleiding van een vorige inspectie en veranderde inspectie-eisen hebben zij deze 4 vergaderhamers zeker verdiend. Deze locatie heeft zichtbaar geïnvesteerd in nieuwe vloerbedekking, onderhoud, airconditioning en uitbreiding van verharde parkeerplaatsen. General Manager René Giel en zijn team blijven zoeken naar nog meer gemak en comfort voor hun gasten. Het is een combinatie van comfort, gemak, uitstraling en service voor de gasten en behoren hiermee tot de 4-hamervergaderaccommodaties”, aldus inspecteur Simone Verdaasdonk.


Eerste leonardo hotel opent in Nederland

Op de geboortedag van Leonardo da Vinci, 15 april, opende Leonardo Royal Hotel Amsterdam (LRHA) voor het eerst haar deuren voor gasten. Het allereerste Leonardo Royal Hotel in Nederland is gevestigd in een nieuw gebouw van 18 verdiepingen in het Amstelkwartier met maar liefst 490 kamers. Met 11 vergaderzalen en een totale oppervlakte van 1.200m2 aan vergaderruimte leent de locatie zich uitstekend voor conferenties, evenementen en vergaderingen. Uniek is de 900m2 grootte balzaal, het is mogelijk om een auto in de balzaal te rijden, hierdoor is de zaal uitermate geschikt voor productlanceringen en auto presentatie. Daarnaast beschikt de balzaal over een aansluitend terras van 400m2. Restaurant Vitruv heeft een capaciteit van 400 personen en biedt hoge kwaliteit in eten en service aan. Het hotel ligt tegenover metro station Overamstel, niet er van RAI Convention Centre.


Hilton Schiphol nieuwe partner van Event Park Amsterdam

Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer, heeft Hilton Amsterdam Airport Schiphol verwelkomd als nieuwe partner.
Met de toetreding van deze Hilton-vestiging kan Event Park Amsterdam 1970 m2 aan ultramoderne zakelijke faciliteiten toevoegen aan haar aanbod. Daphne den Hertog, Commercial Director van Hilton Amsterdam Airport Schiphol: “De regio Haarlemmermeer maakt al jarenlang een flinke groei door in het organiseren van grote bijeenkomsten en congressen. Als Hilton Amsterdam Airport Schiphol is het interessant om deel te nemen aan het partnernetwerk van het Convention Bureau om zo gezamenlijk (nog) grotere evenementen naar de regio toe te trekken. Een win-winsituatie waarin Event Park Amsterdam een completer aanbod kan aanbieden en wij de zakelijke gasten kunnen faciliteren met onze hotelkamers en/of vergaderruimtes.”


Figi renoveert al haar 97 hotelkamers

Binnenkort start Figi met de vernieuwing van haar 97 hotelkamers. Het hotel is een belangrijk onderdeel van Hotel Theater Figi, en na alle andere vernieuwingen van de afgelopen twee jaar is de stijl van het hotel niet meer in lijn. De vernieuwing van de hotelkamers vindt plaats in de periode van 6 mei t/m 26 juli 2019. Victoria Ruijs: ‘We hebben ervoor gekozen om een hele verdieping per keer te vernieuwen, zodat onze gasten nooit op een verdieping slapen waar wordt verbouwd.’


Beekse Bergen opent vernieuwde Serengeti Lounge

Onlangs werd in Beekse Bergen de geheel vernieuwde Serengeti Lounge geopend. Na een grondige metamorfose is de ruimte klaar voor de toekomst en biedt deze dankzij vernieuwde technische faciliteiten alles voor een geslaagde bijeenkomst. De zaal is uitgevoerd in een eigentijdse stijl, met Zuid-Afrikaanse invloeden. De kleuren zorgen voor een sfeervolle, warme uitstraling. De wanden zijn voorzien van een spectaculair uitzicht op een van de savannes van Safari Resort Beekse Bergen. Beekse Bergen biedt een gevarieerd aanbod voor zakelijke events. Door de unieke combinatie van het Safaripark, het luxueuze en unieke Safari Resort en Event Center, is inspiratie altijd gegarandeerd. Of het nu gaat om een vergadering of een meerdaags event.

Plaats op:
Datum: 17 april 2019
Gerelateerde artikelen  
16-01-2019 Nieuws Accommodatienieuws - januari 2019
31-10-2018 Nieuws Accommodatienieuws - november 2018
06-01-2016 Nieuws Accommodatienieuws - januari 2016
02-05-2016 Nieuws Accommodatienieuws - april 2016 (2)
15-05-2019 Nieuws Accommodatienieuws - mei 2019 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.