Nieuws  
 

Vergaderhamers is sinds 1995 het keurmerk in de congres- en vergaderbranche dat toeziet op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en service. Het keurmerk is onafhankelijk en objectief. Elke congres- of vergaderlocatie die het Vergaderhamers-keurmerk draagt, doorloopt een uitgebreid classificatieproces. De classificatie die hieruit volgt bestaat, afhankelijk van de score, uit drie, vier of vijf Vergaderhamers die de garantie naar de klant zichtbaar maakt.

Inspectiebezoek

Het belangrijkste onderdeel van het classificatieproces is het inspectiebezoek, waarbij een inspecteur van Vergaderhamers de locatie op 140 aspecten beoordeelt en op basis daarvan een kwaliteitsanalyse maakt. Uit ervaring is gebleken dat het inspectiebezoek een bron van inspiratie en feedback is, waarmee je als locatie vervolgens aan de slag kan om verbeteringen ter bevordering van de gastervaring door te voeren.

Vergaderhamers biedt locaties het inspectiebezoek daarom nu ook aan zonder de verplichting lid te worden van het keurmerk. De kosten voor het inspectiebezoek zijn € 500,-. Hiervoor ontvang je een uitgebreide kwaliteitsanalyse naar aanleiding van de inspectie met daarbij de score voor hoeveel Vergaderhamers uw locatie in aanmerking zou komen.

Meer informatie over de eisen van vergaderhamers of je gelijk aanmelden voor het inspectiebezoek? Stuur een mail naar info@vergaderhamers.nl.

Plaats op:
Datum: 16 april 2019
Gerelateerde artikelen  
06-09-2017 Nieuws Ook voor kleine toplocaties zijn 5 vergaderhamers nu haalbaar
16-12-2009 Nieuws Vergaderhamers voor Landgoed Beukenrode en Landgoed De Rosep
21-12-2016 Nieuws De Congres- en Vergaderclassificatie heet voortaan Vergaderhamers
22-04-2008 Nieuws World Forum Den Haag scoort maximaal in nationale vergaderclassificatie
16-10-2009 Nieuws Congress Company en Spitz nu erkende congresorganisatiebureaus
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.