Nieuws  
 

Het is een tijdrovende bezigheid voor bedrijven: offertes maken en draaiboeken voor meetings en events. Maar o zo belangrijk om dit goed te doen. MICE Operations levert software die je hierbij ondersteunt en die het mogelijk maakt om aanvragen via je eigen website te ontvangen. Sinds 1 maart heeft MeetingReview een koppeling met MICE Operations waardoor het mogelijk wordt om óók rechtstreeks aanvragen via MeetingReview te ontvangen en zelf via de software van MICE Operations te verwerken.

Hoe werkt het?

Binnen de software van MICE Operations heb je de mogelijkheid om aanvragen via MeetingReview te activeren. Op je pagina bij MeetingReview verschijnt de button “Reserveer nu!” en vanaf dat moment kunnen bezoekers rechtstreeks bij je locatie boeken na het lezen van reviews op het online reviewplatform. Klik hier voor een voorbeeld.

Zelf aan het stuur

Robert Spakman, initiatiefnemer van MeetingReview: “We willen dat een locatie zelf achter het stuur blijft zitten. Je weet immers zelf het best wat er allemaal mogelijk is op jouw locatie. Online reserveringen via de MICE Operations-module worden geautomatiseerd naar de locatie verstuurd. Heel eenvoudig. Met slechts één klik maak je alles in orde. Een kind kan de was doen!”

Waarom de samenwerking?

Dennis de Kort, MICE Operations: “Er zijn al heel veel locaties die actief zijn met het verzamelen van gastervaringen op MeetingReview.com. Veel daarvan zijn nog op zoek naar goede online boekingssoftware. Wij gaan voor gemak in het verkoopproces. MeetingReview ontwikkelt zich als de TripAdvisor in onze MICE branche en een samenwerking ligt dan voor de hand. De eerste ervaringen met locaties die met de koppeling werken zijn positief!”

Plaats op:
Datum: 8 april 2019
Gerelateerde artikelen  
14-02-2018 Nieuws Deskbookers & MeetingReview gaan samenwerking aan
27-08-2018 Nieuws Meetings.com gaat samenwerking aan met MeetingReview
07-02-2019 Nieuws OneMeeting.com gaat samenwerking aan met MeetingReview
12-12-2019 Nieuws Samenwerking VisitBrabant en MeetingReview
17-10-2018 Nieuws OrigineelVergaderen en MeetingReview worden partners
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.