Nieuws  
 

Londen en NYC populairste zakensteden - TaxiTender en AirMundo sluiten nauwere samenwerking


Londen en NYC populairste zakensteden

Volgens het ‘2018 Cities & Trends Report’ van BCD Travel blijft Londen vorig jaar de populairste stad in Europa voor Europese zakenreizigers. Ondanks de naderende Brexit, kon de hoofdstad zijn eerste plaats in de top vijf behouden. Amsterdam en Wenen staan op plaats twee en drie, gevolgd door Parijs en Zürich.
‘Bijna de helft van het aantal geboekte vliegtickets in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) bestaat uit Europese vluchten’, zegt Stewart Harvey, President EMEA bij BCD Travel. “Met London bovenaan, houden we de ontwikkelingen rond Brexit nauwlettend in de gaten. Ook blijven we travel managers en zakenreizigers informeren over de verschillende scenario’s en de mogelijke gevolgen voor zakenreizen zoals bijvoorbeeld bewegingsvrijheid, vertragingen, visa en paspoorten, mobiele roamingkosten en ziektekostenverzekering.”

Top 10 steden voor Europese zakenreizen in 2018 in vergelijking met 2017


TaxiTender en AirMundo sluiten nauwere samenwerking

Na jaren van samenwerking hebben TaxiTender BV en AirMundo BV, twee Nederlandse online reisondernemingen, besloten om de banden aan te halen. Met ingang van april 2019 zullen de scale-ups intensiever gaan samenwerken om zo nog beter in te spelen op de grote vraag naar pre-booked airport transfers. De websites van AirMundo BV, onder andere Vliegveldinfo.nl, richten zich op luchtvaartreizigers en worden maandelijks bezocht door gemiddeld een half miljoen bezoekers. TaxiTender BV ziet naast contracten met grote partners als KLM, TUI, Amadeus veel potentieel in samenwerkingen met online content creators.

Plaats op:
Datum: 3 april 2019
Gerelateerde artikelen  
15-03-2018 Nieuws Amsterdam op derde plek ranglijst belangrijkste Europese zakenreissteden van …
02-03-2011 Nieuws Parijs populairste zakenreisbestemming, London naar tweede plaats gezakt
01-08-2018 Nieuws Grote verschillen tussen taxi tarieven op Europese luchthavens
22-08-2019 Nieuws Grote prijsverschillen tussen taxi’s op Europese luchthavens
24-09-2018 Nieuws Steden top 10 prognose voor zakelijke bijeenkomsten in 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.