Nieuws  
 

RAI Amsterdam heeft de Best International Venue award gewonnen tijdens de twaalfde Exhibition News Awards op vrijdag 22 maart in Londen. De Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt aan personen en bedrijven die een bijzondere bijdrage leveren aan de beurzensector. De business development afdeling van RAI Amsterdam nam de award in ontvangst.

RAI Amsterdam was genomineerd voor de categorie ‘Best International Venue’, samen met een aantal geduchte tegenstanders zoals Stockholmsmässan International Congress & Exhibition Centre, Expoforum Convention and Exhibition Centre, Singapore EXPO en MAX Atria en Abu Dhabi National Exhibition Centre.

In de inzending voor de award stonden onder andere de samenwerking met money 20/20, de lancering van de Amsterdam Drone Week, de Customer Journey Exhibitors waarin we de uitdagingen van onze klanten voorop stellen en de verbouwing van de Park Foyer tot multifunctionele locatie en extra vierkante meter beursoppervlakte centraal.

“De winst van deze prestigieuze prijs is een erkenning van onze continue inspanningen om onze dienstverlening te optimaliseren. Daar zijn we enorm trots op,” aldus Maurits van der Sluis, COO bij RAI Amsterdam. Van der Sluis vervolgt; “Ons doel is om evenementorganisatoren van over de hele wereld te ondersteunen dat hun evenement zo succesvol mogelijk is. En om zowel deelnemers als bezoekers een geweldige ervaring te bezorgen. RAI Amsterdam wil een locatie zijn waar mensen graag naar terugkeren.”


Van links naar rechts: Jon Noonan, Arjan Keizer, Marloes Rook, Denise Capello, Jolanda Visser, Diddy Durant en David Flatman.

Exhibition News is één van ’s werelds meest vooraanstaande vakbladen voor de beurs-, congres- en evenementensector. De categorie ‘Best International Venue’ stond open voor alle grote internationale beursgebouwen met een vloeroppervlak van 10.000 m2 of meer die grote, internationale evenementen faciliteren.

Plaats op:
Datum: 27 maart 2019
Gerelateerde artikelen  
28-03-2018 Nieuws RAI Amsterdam wint Best International Venue award
02-04-2012 Nieuws Amsterdam RAI Best International Venue
26-06-2009 Nieuws Amsterdam RAI wint internationale duurzaamheidsprijs
11-10-2006 Nieuws Weer internationale hoofdprijs voor Amsterdam RAI
20-06-2019 Nieuws RAI wint internationale award met Huishoudbeurs App
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.