Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Babs Nijdam commercieel directeur Amerpodia - Michiel Roelfsema nieuwe general manager Hotel Okura Amsterdam - Emmy Stoel nieuwe General Manager Sofitel Legend The Grand Amsterdam


Babs Nijdam commercieel directeur Amerpodia

Per 1 april is Babs Nijdam de nieuwe Commercieel Directeur binnen de directie van Amerpodia, bestaande uit de Amsterdamse eventlocaties Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en Compagnietheater. Met de inkomsten uit verhuur wordt de culturele programmering mogelijk gemaakt. Babs Nijdam zal verantwoordelijk zijn voor de verdere strategische groei van deze inkomsten. Babs ontdekte meer dan 10 jaar geleden haar passie voor de evenementenindustrie. Bij Amsterdam RAI heeft ze ervaring opgedaan in sales en marketing in de (inter)nationale MICE en associatie markt. Als oprichtster van de Nederlandse Chapter van GMIC en in huidige bestuursrol bij MPI Nederland heeft zij ruime kennis van duurzaamheid, nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de evenementenindustrie. Ze combineert strategisch denken en vermogen om nieuwe zakelijke kansen te creëren om duurzame bedrijfsgroei te realiseren.


Michiel Roelfsema nieuwe general manager Hotel Okura Amsterdam

Michiel Roelfsema volgt per 17 mei 2019 Emmy Stoel op als general manager van Hotel Okura Amsterdam. Als stagiair maakte Michiel in 2002 voor het eerst kennis met Hotel Okura Amsterdam. In 2008 keerde hij terug naar het hotel om daar als assistant director of food & beverage aan de slag te gaan. In die tijd was hij bestuurslid van de Food & Beverage Management Association. Vervolgens werd hij in 2012 benoemd tot rooms division director. In 2016 werd hij tevens deputy general manager. Naast zijn werkzaamheden bij Hotel Okura Amsterdam is Michiel Roelfsema actief lid van de Hotel Finance & Technology Professionals (HFTP) en regelmatig panellid bij Hotel Industry Technology Exposition Conference (HITEC).


Emmy Stoel nieuwe General Manager Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Emmy Stoel verlaat Hotel Okura om als General Manager aan de slag te gaan in het Sofitel Legend The Grand Amsterdam per 11 juni aanstaande. Zij neemt hiermee de functie van Remco Groenhuijzen over, die inmiddels zijn carrière binnen Accor heeft voortgezet als Regional Vice President Mövenpick Nederland. Emmy Stoel startte haar carrière in 1989 bij Hotel de Arendshoeve en bekleedde in de daaropvolgende jaren diverse managementposities bij Hilton hotels en Hotel Okura Amsterdam, waar zij de laatste 6 jaar als General Manager werkzaam was. 

Plaats op:
Datum: 20 maart 2019
Gerelateerde artikelen  
12-10-2016 Nieuws On the Move - oktober 2016
24-11-2016 Nieuws On the Move - november 2016
12-06-2019 Nieuws On the Move - juni 2019
14-01-2016 Nieuws Hotel Okura Amsterdam eerste vijfsterren Superior Hotel van Nederland
22-11-2017 Nieuws On the Move - november 2017 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.