Nieuws  

De eigenaar van TOBACCO Theater Erik van Wilsum en van De Artiesten, Frank Hekelaar zijn samen met de uitbaters van Restaurant Daalder, Frans van Dam & Dennis Huwaë per 1 april de nieuwe exploitanten van Het Sieraad in Amsterdam en de bijbehorende evenementlocaties binnen het gebouw het Sieraad.

De 4 ondernemers zullen hun samenwerking, welke tot stand kwam in 2018, in het rijksmonument aan de Postjesweg verder uitbreiden en consolideren. TOBACCO Theater & de Artiesten (Concept & Culinaire Events )nemen er vanaf 1 april de organisatie van de commerciële - en de culturele events voor hun rekening en Restaurant Daalder verzorgt, zoals te doen gebruikelijk binnen de samenwerking, de F&B voor deze events.

vlnr: Dennis Huwaë, Frans van Dam, Frank Hekelaar en Erik van Wilsum

De nieuwe uitbaters zetten het huidige concept van Lokaal Edel niet voort, maar bouwen de succesformule van Restaurant Daalder verder uit en openen op de plek van Lokaal Edel een ‘casual fine dining’ restaurant. De officiële opening en lancering van het spiksplinternieuwe restaurant, zal pas plaatsvinden na een fikse verbouwing, dus de overname per 1 april zal geruisloos verlopen en ook de naam van het restaurant zal pas na de verbouwing bekend worden gemaakt.

De kersverse eigenaren hebben plechtig beloofd de Amsterdammers en het journaille op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen gebouw het Sieraad, maar uit hun enthousiasme en liefde voor de historie van het pand kunnen we al wel aflezen, dat het restaurant en de vernieuwde evenementzalen op deze prachtige plek een aanwinst voor de stad zullen zijn.

Plaats op:
Datum: 18 maart 2019
Bron: TOBACCO Theater Amsterdam
Gerelateerde artikelen  
20-03-2019 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2019 (2)
05-03-2018 Nieuws Wordt TOBACCO Theater de eerste Michelin Sterren locatie voor Culturele en …
07-03-2018 Nieuws On the Move - maart 2018
27-09-2018 Nieuws Nieuwe commercieel directeur TOBACCO zet in op meer congressen
03-10-2018 Nieuws On the Move - oktober 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.