Nieuws  
 

Afgelopen maandag 11 maart vond in het Postillion Hotel Amsterdam, de uitreiking plaats van de Nationale Meeting Awards 2019. De locaties zijn in vijf categoriën verdeeld van small tot extra extra large. Binnen iedere categorie zijn 3 genomineerden waarvan 1 bedrijf de award ontvangt en de 2 andere bedrijven een certificaat ontvangen.

Het proces bestaat uit het verzamelen van genoeg reviews, het invullen van een online survey, een uitgebreid jury-interview én een locatiebezoek.

De winnaars van 2019 zijn:

De 5 winnaars per categorie

Categorie Small (capaciteit tot 25 personen)

Winnaar: De Amstel Tafel
Tweede plaats: De Fruitproeverij
Derde plaats: Bartmanzboot

Juryvoorzitter Zulayka Martis: “We hebben genoten van de jurybezoeken en waren onder de indruk van het ondernemerschap dat we bij deze drie locaties troffen. Uiteindelijk hebben we de Amstel Tafel als winnaar gekozen. Het is een grote en lichte vergaderruimte met mooi uitzicht op de Amstel die zeer geschikt is voor de high-end markt. Wat opviel was het ontzorgen, oog voor detail en de professionele uitstraling.

Categorie Medium (capaciteit tot 100 personen)

Winnaar: Stayokay Soest
Tweede plaats: citizenM Rotterdam
Derde plaats: Humanity House

Juryvoorzitter Fleur Tresfon-Funke: “We hebben drie zeer verschillende locaties bezocht, van heel erg buiten tot midden in de stad. De winnaar Stayokay Soest is centraal gelegen in een groene omgeving. Vanuit het hele gebouw zie je die mooie omgeving terug en dat zorgt voor een bijzondere beleving. De locatie is laagdrempelig, verzorgd en sfeervol ingericht. De personeelsleden hebben heel veel hart voor de locatie, dit stralen ze uit in alles. De locatie is zeer flexibel wat betreft service en opstelling en op en top duurzaam.

Categorie Large (capaciteit tot 250 personen)

Winnaar: Mariënhof Amersfoort
Tweede plaats: Ernst Sillem Hoeve
Derde plaats: Bilderberg Europa Hotel

Juryvoorzitter Tamar Nijenhuis: “Alledrie de locaties hebben erg hun best gedaan en hebben veel te bieden. Maar bij Mariënhof begint de beleving op het moment dat je er binnenstapt. Zo was er een hal vol met ballonnen en kregen we een hapje geserveerd gebaseerd op ons karakter. Het contact is persoonlijk en er wordt heel goed met je meegedacht. De locatie zelf is zeer geschikt voor een congres of meeting en de historische uitstraling combineert bovendien prachtig met de moderne invloeden en accenten.”

Categorie Extra Large (capaciteit tot 500 personen)

Winnaar: Bilderberg Hotel Vaalsbroek
Tweede plaats: Van der Valk Hotel Sassenheim
Derde plaats: Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Juryvoorzitter Ron van Steenis: “We vonden het lastig om een winnaar te kiezen, maar uiteindelijk heeft het betrokken personeel van Bilderberg Hotel Vaalsbroek de doorslag gegeven. Iedereen die we hebben gesproken, is bevlogen en vertelt graag over zijn of haar werk. De locatie maakt de beloftes over zalen en uitstraling waar. Vergaderen in de buitenlucht is mogelijk met flip-overs en zitzakken in de tuin, net als diverse teambuilding activiteiten. De hotelkamers zijn ruim van opzet en van alle gemakken voorzien.”

Categorie Extra Extra Large (capaciteit vanaf 500 personen)

Winnaar: NH Amsterdam Schiphol Airport
Tweede plaats: TheaterHotel De Oranjerie
Derde plaats: Theater Buitensoos
Juryvoorzitter Angélique Vugts: “Bij de locaties die we hebben bezocht, kwam de passie voor het vak naar voren. Maar die passie was nog het meest aanwezig bij NH Amsterdam Schiphol Airport. The Greenhouse is een prachtige evenementenlocatie waar je je echt in Amsterdam waant. Ook over het cateringconcept is erg goed nagedacht. Daarnaast is deze locatie zeer innovatief wat betreft duurxaamheid, zalen en techniek.”

De Nationale Meeting Award wordt geïnitieerd en georganiseerd door CLC-VECTA, Meeting Magazine.nl, Meeting review en vergaderhamers.

Plaats op:
Datum: 13 maart 2019
Gerelateerde artikelen  
15-01-2019 Nieuws 50 genomineerden Nationale Meeting Award bekend
08-01-2019 Nieuws Winnaars MeetingReview Publieksprijs 2018 bekend
22-01-2016 Nieuws Genomineerden Nationale Meeting Award bekend
19-02-2016 Nieuws Winnaars Nationale Meeting Award 2015
11-01-2017 Nieuws Genomineerden Nationale Meeting Award bekend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.