Nieuws  
 

Eventbrite zet in op Spanje met eerste ontwikkelingscentrum in Europa - In 2020 geen vloeistoffen meer uit de tas op Schiphol - Iens wijzigt opzet en gaat verder onder de naam TheFork


Eventbrite zet in op Spanje met eerste ontwikkelingscentrum in Europa

Eventbrite (NYSE: EB), een wereldwijd ticket- en evenementtechnologieplatform, vestigt haar eerste Europese ontwerp- en ontwikkelingscentrum - het vierde wereldwijd - in Madrid. Deze stap is een verdere versterking van Eventbrite’s marktpositie in Spanje en Europa na de overname van Ticketea in 2018, een van de bekendste Spaanse ticketbedrijven.
Bij de vestigingen van Eventbrite in Madrid en Alicante werken meer dan 80 medewerkers. Met het nieuwe kantoor, dat gepland staat om in mei van dit jaar open te gaan, hoopt het bedrijf het team te kunnen verdrievoudigen. Dit team, veelal engineers en productontwikkelaars, zal in samenwerking met de andere internationale kantoren van Eventbrite evenementenorganisaties en deelnemers van evenementen van over de hele wereld kunnen bedienen.


In 2020 geen vloeistoffen meer uit de tas op Schiphol

CEO Dick Benschop van Schiphol heeft onlangs bekendgemaakt dat passagiers in 2020 bij alle controles vloeistoffen, laptops en andere dingen in hun handbagage kunnen laten zitten.
De CT-scans die dit mogelijk maken staan nu alleen in het non-Schengen gedeelte. Vanaf dit jaar komen daar ook de controles op de Schengen-terminal bij. De oude apparatuur wordt geleidelijk vervangen, een proces dat in 2020 is voltooid.


Iens wijzigt opzet en gaat verder onder de naam TheFork

Iens, onderdeel van TripAdvisor, wijzigt opzet en gaat verder onder de internationale merknaam TheFork. Iens werd in 2015 al overgenomen door TheFork. Ook de opzet verandert: alleen restaurants waar via TheFork kan worden gereserveerd, komen op het platform en alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een review achterlaten. Het aantal Nederlandse restaurants halveert dan, tot 5000-6000. De 5000 restaurants die verdwijnen van het platform, hebben aangegeven geen gebruik te willen maken van de diensten van TheFork.
Joyce Teune, B2B Director Nederland: ‘Door over te gaan naar TheFork kunnen we blijven innoveren in product en propositie. Zo kunnen we grensoverstijgend waarde voor de restaurants toevoegen. TheFork is meer dan een reserveringsplatform alleen. Wij verbinden (internationale) gasten met restaurateurs in al onze landen.’
Door de naamswijziging hoopt TheFork aangesloten Nederlandse restaurants beter onder de aandacht te krijgen van internationale gebruikers van het platform.

Plaats op:
Datum: 6 maart 2019
Gerelateerde artikelen  
25-10-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - oktober 2017 (2)
06-12-2017 Nieuws Eventbrite vergroot partnernetwerk in Nederland met Festicket, Verve en Ticketrunner …
26-06-2019 Nieuws On the Move - juni 2019 (2)
20-06-2018 Nieuws Elrow en Eventbrite maken nieuw partnership bekend
13-05-2019 Nieuws Partnership Eventbrite met Entegy biedt sterke nieuwe functies voor MICE organisatoren …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,5 seconden.