Nieuws  
 

Sven Wiertz treedt toe tot directie MECC Maastricht - Anne-Marije Hogenboom nieuwe directeur Haarlem Marketing


Sven Wiertz treedt toe tot directie MECC Maastricht

Per 1 maart is Sven Wiertz toegetreden tot de directie van MECC Maastricht. De uitbreiding van de directie is in lijn met de groeiende portefeuille, de internationale ambities en de upgrade en uitbreiding van MECC Maastricht. Sven Wiertz is al geruime tijd werkzaam voor MECC Maastricht waarvan de laatste zes jaar als Manager Event Services. In zijn functie als Operations Director is hij operationeel eindverantwoordelijk voor alle beurzen, congressen en evenementen.
Rob van de Wiel, Managing Director MECC Maastricht: “We zijn belangrijke stappen aan het zetten om MECC Maastricht toekomstproof te maken en onze ambitieuze plannen te kunnen realiseren. Een nieuwe managementstructuur en versterking van de directie zijn daarbij essentieel. Wij zijn ervan overtuigd dat de toetreding van Sven Wiertz tot de directie een belangrijke bijdrage zal leveren aan onze verdere internationale ontwikkeling.”
De samenstelling van de directie zal per 1 maart bestaan uit: Rob van de Wiel – Managing Director, Frank Mimpen – Commercial Director en Sven Wiertz – Operations Director.


Anne-Marije Hogenboom nieuwe directeur Haarlem Marketing

De Raad van Toezicht van de Stichting Haarlem Marketing heeft Anne-Marije Hogenboom benoemd als nieuwe directeur. Met haar commerciële ervaring, brede netwerk en passie voor Haarlem is zij de ideale kandidaat om samen met vele partijen in de stad - partners, ondernemers, bewoners en gemeente- het merk Haarlem te versterken. Anne-Marije Hogenboom start op 1 mei 2019 en volgt daarmee interim-directeur Anatal Perlin op.
Anne-Marije Hogenboom werkt sinds 2012 als Hoofd Sales & Evenementen bij de Philharmonie Haarlem en de Stadsschouwburg. Daarnaast was ze oprichter en lid van de Raad van Advies van CultuurLocaties Nederland en mede-initiatiefneemster van het Haarlem Convention Bureau. Hogenboom: “Mijn achtergrond en opleiding in de hospitality en toerisme, de ervaring in het vermarkten van culturele locaties en mijn internationale netwerk komen samen in deze functie. Ik kijk er naar uit om gezamenlijk de parel Haarlem te laten schitteren, en haar te laten ervaren als de unieke stad die zij is, vol geschiedenis en rijk aan cultuur.”

Plaats op:
Datum: 6 maart 2019
Gerelateerde artikelen  
23-11-2012 Nieuws On the move: November 2012
28-02-2018 Nieuws Philharmonie Haarlem lanceert gratis congres app
16-06-2017 Nieuws MECC Maastricht met 1054 zonnepanelen op weg naar klimaatneutraal
26-06-2019 Nieuws Accommodatienieuws - juni 2019 (2)
11-03-2019 Nieuws Upgrade en uitbreiding MECC Maastricht kan van start
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.