Nieuws  
 

IAPCO's 50-jarig jubileumvergadering heeft afgelopen week in Basel opnieuw de deelnemeraantallen verbroken met 114 geregistreerde deelnemers uit 25 landen, aangevuld met nog eens 32 genodigden. De jaarvergadering was een perfecte combinatie van het vieren van de behaalde resultaten tijdens de afgelopen jaren en zich te concentreren op de komende 50 jaar.

Vorige presidenten en speciaal uitgenodigde sprekers uit de industrie waren aanwezig om erkenning te geven aan de IAPCO-familie die de vereniging zo sterk heeft gemaakt in haar huidige entiteit.

President Mathias Posch zegt: 'We zijn heel blij met de resultaten van een zeer levendige en geëngageerde IAPCO 50-jarige jubileumbijeenkomst. De feedback van de deelnemers was uitstekend en het voelde als een echt positieve start voor de komende 50 jaar van IAPCO. Het is een hele interessante tijd om president te zijn met lidmaatschappen op recordhoogte, recordbrekende jaarvergaderingen, succesvolle uitverkochte internationale EDGE-seminars en een overvloed aan IAPCO-initiatieven, variërend van het Outreach-programma tot de Ticky the Turtle CSR-campagne om de meetingindustrie te bevrijden van plastic voor eenmalig gebruik. We zijn trots op de betrokkenheid van de IAPCO-familie' 

Het Annual Meeting-programma, dat zich richtte op drie verschillende dagelijkse thema's - Innovate or Die, Critical Thinking en Positive Leadership - presenteerde enkele inzichtelijke en inspirerende keynotes, samen met snapshots van innovaties, espresso-uitwisseling, leuke energie-opwekkers bekroond met een wauw -factor sociaal programma, met als hoogtepunt het glinsterende Gouden Feest in Les Trois Rois.

Het succes van de vergaderingen was te danken aan de samenwerking tussen IAPCO en de gastheer, Congrex Switzerland, die allemaal hard hebben gewerkt om een evenement van de hoogste kwaliteit te creëren, zoals wordt verwacht van IAPCO-deelnemers. Het congrescentrum Basel vormde een moderne en zeer functionele locatie voor de jaarvergadering met ruime kamers, natuurlijk daglicht, innovatief ontworpen vergaderruimtes en ultramoderne faciliteiten.

Bestuur 2019/2020

Voorzitter: Mathias Posch, ICS, Canada
Vice-president: Ori Lahav, Kenes Group, Israël
Immediate Past President: Jan Tonkin, The Conference Company, Nieuw-Zeeland
Penningmeester: Keith Burton, Afrikaanse Agenda, Zuid-Afrika

Barbara Calderwood, MCI, UK
Monica Freire, AIM Group International, Portugal
Sarah Markey-Hamm, ICMS Pty Ltd, Australië
Nicolette van Erven, Congress by design bv, Nederland
Alain Pittet, uitvoerend directeur,

De IAPCO 51e jaarvergadering vindt plaats van 12 tot 16 februari 2020 in Vancouver, Canada.

Plaats op:
Datum: 26 februari 2019
Gerelateerde artikelen  
29-07-2019 Video Flitsinterviews met deelnemers aan de eductional 'IAPCO Edge Event'
31-10-2018 Nieuws IAPCO EDGE voor congresprofessionals voor de eerste keer in Nederland
07-04-2009 Nieuws IAPCO lanceert vernieuwde website
19-03-2007 Nieuws IAPCO scherpt eisen aan
29-07-2019 Video Nicolette van Erven, Congress by design, over 'IAPCO Edge Event', het seminar …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.