Nieuws  
 

Museum Comm blijft open voor MICE bijeenkomsten - American Hotel wordt eerste Hard Rock Hotel van Nederland - U Parkhotel Enschede geopend


Museum Comm blijft open voor MICE bijeenkomsten

In de vorige nieuwsbrief berichten we over Museum Comm(Museum voor Communicatie), het voormalige PTT-Museum in Den Haag, dat kampt met achterblijvende bezoekersaantallen en daardoor in financieel zwaar weer zou verkeren. Inmiddels is duidelijk dat Comm gewoon blijft doorgaan en openstaat voor zakelijke meetings, evenementen en congressen.

Ruim een jaar geleden heeft CLC-VECTA haar nieuwjaarsbijeenkomst in Museum Comm gehouden met de presentatie van het 3-jarig onderzoek waar de gehele branche toen op zat te wachten: Live Communication 3.0.


American Hotel wordt eerste Hard Rock Hotel van Nederland

Het huidige American Hotel aan het Leidseplein in Amsterdam wordt vanaf april 2020 Hard Rock Hotel Amsterdam American, het eerste hotel in Nederland met de kenmerkende Hard Rock-sfeer. Eigenaar van het pand is en blijft Eden Hotels, dat als eerste het Amerikaanse merk naar Nederland haalt. Het hotel blijft ook de thuisbasis van Café Americain waar de wereldberoemde leestafel – de oudste van Amsterdam – zijn rentree zal maken.
Het Hard Rock hotel krijgt 173 kamers en suites, de interieurs werden onlangs al gerenoveerd. Dit najaar wordt ook de lobby in originele staat teruggebracht. Alle vintage decoratieve elementen blijven intact, van glas-in-loodramen tot levendige schilderijen op de binnenmuren, die ook zullen worden versierd met kenmerkende Hard Rock-memorabilia.
Het Hard Rock Hotel Amsterdam American is geschikt voor zowel zakenreizigers als toeristen en biedt ook vergaderruimtes.


U Parkhotel Enschede geopend

Het U Parkhotel in Enschede, gelegen op de campus van de Universiteit Twente heeft onlangs haar deuren geopend Marijke Schmand, General Manager U Parkhotel: “Er is de afgelopen jaren heel hard gewerkt om het hotel te realiseren. Het U Parkhotel is een plek waar de wetenschap en het bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten. We zijn trots op het eindresultaat."
Het hotel beschikt over 72 kamers, verdeeld over 9 verdiepingen. Daarnaast beschikt het hotel over 13 conferentiezalen. 12 zalen in de vergadervleugel op de begane grond en een luxe boardroom op de 9de etage van waaruit gasten een prachtig uitzicht hebben over het Twentse coulisselandschap.
Het hotel is gecertificeerd met het gouden Green Key certificaat.

Plaats op:
Datum: 13 februari 2019
Gerelateerde artikelen  
30-01-2019 Nieuws Nieuwsflitsen - januari 2019 (2)
17-07-2019 Nieuws Accommodatienieuws - juli 2019
05-06-2008 Nieuws American Hotel wint Dutch Hotel Award 2008
30-03-2007 Nieuws Eden Hotel Group neemt Sofitel Den Haag over
19-09-2018 Nieuws On the Move - september 2018 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.