Nieuws  
 

Op OneMeeting.com (voorheen Regardz.nl) is het mogelijk om locaties te zoeken, vergelijken en boeken voor een vergadering, congres of ander soort bijeenkomst. Een factor die steeds belangrijker wordt bij het bepalen van de meest geschikte locatie is hoe andere gasten hun verblijf hebben ervaren. Het belang van nuttige reviews onder klanten is de laatste tijd steeds groter geworden, daarom is OneMeeting.com een samenwerking aangegaan met MeetingReview. Hierdoor is het voor klanten mogelijk om de reviewscores, van de bij MeetingReview aangesloten locaties, in te zien. Uniek naast het inzien van de reviewscore is dat de klant hier ook op kan filteren, waardoor zij nog gemakkelijker de meest geschikte locatie voor hun bijeenkomst kunnen vinden.

Op de foto v.l.n.r. Robert Spakman (Initiatiefnemer MeetingReview.com), Madeloes van Rooijen-Karremans (Directeur OneMeeting), Marco Kole (Initiatiefnemer MeetingReview.com) en José Del Olmo (Directeur OneMeeting.com).

Het belang van reviews

Madeloes van Rooijen-Karremans (Directeur OneMeeting): “Tegenwoordig leven we in een tijd waarin bijna alles online wordt geregeld. Het gevolg hiervan is dat er in verschillende branches steeds meer waarde wordt gehecht aan reviews. De MICE-branche is daarop geen uitzondering. Dankzij de samenwerking tussen OneMeeting.com en MeetingReview kan een klant direct de gemiddelde reviewscore bekijken en hierop filteren, mits de betreffende locatie is aangesloten bij MeetingReview. Mede op basis van de reviews kan de klant bepalen of de locatie geschikt is voor hun bijeenkomst.”

Marco Kole (initiatiefnemer MeetingReview): “De toevoeging van de reviewscores op OneMeeting.com zal een positieve bijdrage leveren voor klanten. Het komt vaak voor dat klanten twijfelen tussen een aantal locaties, in dit geval kunnen reviews een doorslaggevende factor zijn.”

Voordelen van reviews

“Als voorgaande gasten positieve ervaringen hebben gehad met een locatie, is de kans groot dat dit voor andere ook het geval is”, aldus Madeloes van Rooijen-Karremans. Doordat er nu reviews gekoppeld kunnen worden aan de locaties, is het voor klanten gemakkelijker om een gevoel te krijgen bij een locatie en om te besluiten of een locatie aan alle wensen voldoet. Een ander voordeel is dat de beslissingstermijn hierdoor wordt verkort en door de ervaringen van voorgaande bezoekers zullen klanten eerder weten waar ze aan toe zijn.

Plaats op:
Datum: 7 februari 2019
Gerelateerde artikelen  
12-12-2019 Nieuws Samenwerking VisitBrabant en MeetingReview
27-08-2018 Nieuws Meetings.com gaat samenwerking aan met MeetingReview
17-10-2018 Nieuws OrigineelVergaderen en MeetingReview worden partners
26-02-2018 Nieuws Transparante reviewscore? MeetingReview heeft de primeur!
09-01-2019 Nieuws Vergaderexpert OneMeeting.com versnelt groei met forse uitbreiding
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.