Nieuws  

Bijna 80 congresprofessionals uit meer dan 25 landen ontmoeten elkaar in de Stad van Vrede en Recht

Van 23 tot en met 25 januari 2019 vindt in het Marriott Hotel in Den Haag het internationale IAPCO EDGE onderwijsseminar plaats. Het gevarieerde driedaagse programma wordt gehost en georganiseerd door Congress by design, een toonaangevende Nederlandse IAPCO-gecertificeerde fullservice professional conference organiser (PCO). Tijdens het event zullen vooraanstaande PCO’s en meetingplanners elkaar ontmoeten om nog beter te worden in hun vak. Het geavanceerde EDGE-concept staat aan de basis van een educatief programma dat de beste en meest getalenteerde mensen in de meetingindustrie inspireert en vooruithelpt.

Onderwijs om kwaliteit te stimuleren

EDGE, wat staat voor Experts in Dynamic Global Education, is het onderwijsprogramma van IAPCO en is ontworpen om het dienstverleningsniveau te verhogen met opleidingen op verschillende niveaus. Met dit programma krijgen mensen de voorsprong die ze nodig hebben om internationaal te kunnen concurreren. IAPCO EDGE heeft naam gemaakt met een aanbod van de meest dynamische en waardevolle cursussen in de meetingindustrie, waarbij leiders scholingsmogelijkheden op maat kunnen krijgen.

“Het IAPCO EDGE seminar is dé plek om experts op het gebied van congresmanagement te ontmoeten en een uniek platform dat alle sectoren van de meetingindustrie met elkaar verbindt. IAPCO EDGE combineert onderwijs en leren met interactie, netwerken en plezier. Het biedt de mogelijkheid om veel gelijkgestemde professionals te ontmoeten, te netwerken, deel te nemen aan sociale activiteiten en belangrijke leerpunten en prangende kwesties te bespreken in een van de meest fascinerende steden van Europa,” aldus Nicolette van Erven, eigenaar en managing director van Congress by design.

Over IAPCO

De International Association of Professional Congress Organisers – is een vakvereniging voor bedrijven die zich bezighouden met het organiseren van congressen en meetings. IAPCO biedt vier educatieve producten aan: EDGE seminars, web-EDGE, Bespoke EDGE en Sharp EDGE, elk met een ander onderwijsaanbod.
Sinds de oprichting in 1968 streeft IAPCO naar het verhogen van het dienstverleningsniveau, zowel van haar afzonderlijke leden als van de gehele internationale meetingindustrie. De vereniging vertegenwoordigt op dit moment 130 bedrijven met meer dan 7500 professionele congresorganisatoren, meetingplanners en managers van internationale en nationale congressen, conferenties en speciale evenementen uit 41 landen.

Plaats op:
Datum: 22 januari 2019
Bron: Congrss by design
Gerelateerde artikelen  
31-10-2018 Nieuws IAPCO EDGE voor congresprofessionals voor de eerste keer in Nederland
29-07-2019 Video Flitsinterviews met deelnemers aan de eductional 'IAPCO Edge Event'
29-07-2019 Video Nicolette van Erven, Congress by design, over 'IAPCO Edge Event', het seminar …
26-02-2019 Nieuws IAPCO viert 50 jarig bestaan met record aantal deelnemers tijdens jaarvergadering …
21-10-2013 Nieuws IAPCO eert oprichters met Award en Scholarship
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.