Nieuws  
 

Hotel De Bonte Wever ontvangt Zilveren Zoover Award - Faillissement voor live podium en concertlocatie Sugar Factory Amsterdam - Leonardo Royal Hotel in Amsterdam in april open - Hotel Jakarta publiek gebouw van het jaar 2018 - Postillion Hotels opent Amsterdamse vestiging


Hotel De Bonte Wever ontvangt Zilveren Zoover Award

Tijdens de onlangs gehouden vakantiebeurs in Utrecht zijn de Zoover Awards 2018 uitgereikt. Hotel De Bonte Wever heeft hierbij een Zilveren Award gewonnen. Gedurende het hele jaar 2018 hebben vele vakantiegangers hun ervaringen gedeeld door middel van het plaatsen van een review.
De gast beoordeelde De Bonte Wever met een waarderingscijfer 8,4. Directeur Christa de Ruiter: “We zijn erg blij met deze hoge waardering van onze gasten. We doen iedere dag ons uiterste best om onze gasten de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Zilveren Zoover Award.”


Faillissement voor live podium en concertlocatie Sugar Factory Amsterdam

Sugar Factory in Amsterdam heeft per direct haar deuren gesloten. Het live podium, waar afgelopen jaar nog 570 evenementen en concerten plaats vonden, is niet langer gemachtigd om te exploiteren en heeft faillissement aangevraagd. Op financieel gebied ging het al geruime tijd niet goed met de club annex livepodium, opgericht in 2005 als nachttheater met als doel om livemuziek, theater en clubevenementen samen te brengen. De afgelopen anderhalf jaar heeft Sugar Factory zich hard ingezet om een vernieuwde muzikale lijn uit te zetten, en hoewel de club compleet zelfstandig en zonder subsidies functioneerde bleef de exploitatie dusdanig achter dat de organisatie nu geforceerd is om een faillissement aan te vragen. De eigenaren van Sugar Factory hebben alle opties voor een eventuele doorstart onderzocht maar deze bleken mede door openstaande schulden helaas niet mogelijk.


Leonardo Royal Hotel in Amsterdam in april open

Het eerste Leonardo Royal Hotel in Nederland, dat vlakbij station Overamstel in Amsterdam wordt gebouwd, moet in april 2019 open gaan. Dit enorme hotel heeft 18 verdiepen met 490 kamers, waar tevens speciale vrouwvriendelijke kamers worden geïntroduceerd. Er komen elf vergaderzalen die samen een oppervlakte van 1200 vierkante meter beslaan. Ideaal dus voor meetings, presentaties of workshops. Het pronkstuk van het hotel is echter de balzaal van zes meter hoog die ruimte biedt aan zo’n 800 personen. De zaal wordt fris en licht aangezien drie zijden van de ruimte van vloer tot plafond uit glas bestaan. Ook is er een terras van 400 vierkante meter vanaf waar je uitkijkt over het water. 


Hotel Jakarta publiek gebouw van het jaar 2018

Hotel Jakarta, gelegen op de punt van het Java-eiland in Amsterdam, is in november door Architectenweb uitgeroepen tot Publiek gebouw van het Jaar 2018. Het gebouw verlegt grenzen op veel vlakken, aldus de jury. De hotelkamers zijn volledig geprefabriceerd, zelfs een deel van de inrichting is prefab, en in een houten draagconstructie geplaatst. Toepassing van PV-cellen in de gevel en op het dak maakt het hotel energieneutraal. In combinatie met de houten draagconstructie en toepassing van de energiezuinige dakluiken is Jakarta een enorm duurzaam hotel.


Postillion Hotels opent Amsterdamse vestiging

Het Convention Centre opende de deuren al in het najaar van 2016. Naast de 2.000 vierkante meter aan zaaloppervlakte die daar beschikbaar is, zijn er nu niet minder dan 252 comfortabele en compleet op de zakelijke gast ingerichte hotelkamers, state-of-the-art technologie, fitnessfaciliteiten en een ruim restaurant met een buitenkeuken en een fenomenaal uitzicht bijgekomen. Dit gloednieuwe totaalpakket is in een klap dé Amsterdamse locatie geworden voor meerdaagse, internationale congressen.

Plaats op:
Datum: 16 januari 2019
Gerelateerde artikelen  
02-05-2016 Nieuws Accommodatienieuws - april 2016 (2)
31-10-2018 Nieuws Accommodatienieuws - november 2018
17-04-2019 Nieuws Accommodatienieuws - april 2019 (2)
11-02-2016 Nieuws Postillion Hotels breidt uit naar Amsterdam
14-02-2019 Video Flitsinterview met Anita ter Veld van De Bonte Wever tijdens EventSummit 2019 …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.