Nieuws  
 

Martin Boyle nieuwe directeur IAPCO - Cor Jansen nieuwe directeur Utrecht Marketing - Patrick Polie nieuwe interim directeur voor Noordwijk Marketing - Niels Hoek nieuwe sales manager U Parkhotel


Martin Boyle nieuwe directeur IAPCO

Martin Boyle is per 1 april 2019 de nieuwe algemeen directeur van IAPCO, de internationale vereniging voor professionele congres organisatoren. Martin Boyle heeft meer dan 20 jaar ervaring in de event en meeting industrie. Zo heeft hij start-ups opgezet in Canada, was hij verantwoordelijk voor de afdeling sales in een internationaal congrescentrum en heeft vele jaren als PCO in Engeland gewerkt. Hij is nu zes jaar directeur Europa van het convention bureau BESydney. Sarah Storie-Pugh, de huidige uitvoerend directeur, zal een stapje terug doen en een parttime functie bij de vereniging blijven vervullen.


Cor Jansen nieuwe directeur Utrecht Marketing

Cor Jansen begint per 1 maart 2019 als directeur-bestuurder van Utrecht Marketing. Hij volgt daarmee Rijk van Ark op die de functie sinds 1 januari 2017 bekleedt.
Momenteel is Cor Jansen als directeur Regionale Samenwerking werkzaam bij de Universiteit Utrecht waar hij eerder de rol van directeur Communicatie & Marketing vervulde. Na zijn eerste periode bij de Universiteit Utrecht was hij werkzaam als directeur Communicatie & Marketing bij het ROC Midden Nederland en de Hogeschool Utrecht. Ook is Jansen sinds 2014 voorzitter van het Business Peloton Utrecht en is hij lid van de Utrecht Development Board.


Patrick Polie nieuwe interim directeur voor Noordwijk Marketing

Het bestuur van Noordwijk Marketing heeft Patrick Polie aangetrokken als interim directeur voor twee dagen in de week. Patrick heeft deze zomer in opdracht van Noordwijk Marketing en VVV Noordwijkerhout een visie geschreven over destinatiemarketing binnen de nieuwe gemeente Noordwijk. Op basis van deze visie zijn Noordwijk Marketing en VVV Noordwijkerhout fusiebesprekingen gestart om gezamenlijk invulling te geven aan deze visie. Na de fusie zal er een directeur voor de nieuwe fusieorganisatie worden aangetrokken. Patrick is gespecialiseerd in destinatiemarketing en heeft zijn eigen bureau: DestinatieX. Eerder deed hij ervaring op in Zeeland waar hij de fusie van alle Zeeuwse VVV’s heeft begeleid en gedurende vier jaar directeur-bestuurder van VVV Zeeland was.


Niels Hoek nieuwe sales manager U Parkhotel

Niels Hoek is per 1 december 2018 begonnen als Sales Manager bij het nieuw te openen U Parkhotel in Enschede. Na bijna twee jaar keert Niels weer terug naar de hotel- en congresbranche. Met meer dan acht jaar ervaring brengt Niels veel kennis mee naar het nieuwe U Parkhotel op de campus van de Universiteit Twente. De opening van het conferentiehotel staat gepland voor begin 2019 en Niels zal zich vooral bezig houden met het opzetten en uitbouwen van de zakelijke relaties.
Niels Hoek heeft in het verleden ervaring in de branche opgedaan als Sales & Marketing Manager voor o.a. de Wilmersberg, Hampshire/Eden hotels en Hart van Holland.

Plaats op:
Datum: 16 januari 2019
Gerelateerde artikelen  
17-07-2019 Nieuws On the Move - juli 2019
16-05-2017 Nieuws On the Move - mei 2017
30-01-2019 Nieuws On the Move - januari 2019 (2)
09-12-2015 Nieuws On The Move december 2015
03-04-2019 Nieuws On the Move - april 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.