Nieuws  
 

UEFA kiest voor Expo Haarlemmermeer als locatie voor het International Broadcast Centre (IBC) - Hotel Des Indes treedt toe tot ‘wereldtop’- Viersterren-plus Leonarda Royal in Amsterdam


UEFA kiest voor Expo Haarlemmermeer als locatie voor het International Broadcast Centre (IBC)

UEFA heeft Expo Haarlemmermeer gekozen als locatie voor het International Broadcast Centre (IBC) tijdens UEFA EURO2020. Het IBC vormt het hart van alle operationele broadcast-activiteiten van UEFA en is een belangrijke pijler van het toernooi. Alle tv-signalen vanuit de twaalf Europese voetbalstadions waarin de in totaal 51 wedstrijden worden gespeeld, waaronder de Johan Cruijff ArenA, komen hier samen en worden van hieruit weer verzonden naar alle UEFA broadcast-partners. Lees hier verder.


Hotel Des Indes treedt toe tot ‘wereldtop’

Hotel Des Indes is geselecteerd om onderdeel uit te maken van de prestigieuze portfolio van The Leading Hotels of the World. Het vermaarde Haagse hotel komt hiermee in het gezelschap van meer dan 400 bijzondere en exclusieve hotels in 80 landen. The Leading Hotels of the World hebben als gemeenschappelijke kenmerken een uitzonderlijk hoog serviceniveau, unieke ambiance en ligging op een bijzondere locatie. Des Indes, het meest luxueuze hotel in Den Haag, zegt vereerd te zijn om toe te treden tot deze wereldwijde elite.
General Manager Coen Masselink van het hotel ziet in de toetreding tot The Leading Hotels of the World een groot compliment voor het team van Hotel Des Indes. “We zijn er trots op om deel te mogen uitmaken van deze prestigieuze collectie van tophotels. Dit betekent voor ons de start van een nieuwe spannende fase, die wordt gemarkeerd door extra investeringen in ons historische gebouw.”


Viersterren-plus Leonarda Royal in Amsterdam

Met elf vergaderzalen en een totale oppervlakte van 1.200m2, is het Leonardo Royal Hotel Amsterdam uitgerust voor meetings en evenementen van elk kaliber. Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam is de volgende stap in de groeistrategie van de internationale Fattal Hotel Group. Het nieuwe hotel in Amsterdam is het eerste Leonardo Royal van Nederland en kenmerkt zich door uitgebreide meeting faciliteiten en interessante netwerkmogelijkheden. De ligging is uiterst centraal, met een goede bereikbaarheid van de RAI, de Zuidas, het centrum en Schiphol. Van de meer dan 190 hotels op meer dan 100 bestemmingen in Europa en Israël, wordt deze gloednieuwe aanwinst in Amsterdam het grootste hotel van de groep.

Plaats op:
Datum: 12 december 2018
Gerelateerde artikelen  
04-12-2018 Nieuws UEFA kiest voor Expo Haarlemmermeer als het hart van alle internationale EURO2020-uitzendingen …
04-11-2007 Nieuws Nederland pakt vier prijzen bij prestigieuze World Travel Awards
05-04-2017 Nieuws On the Move - april 2017
18-11-2015 Nieuws Marriott en Starwood grootste hotelketen ter wereld
17-04-2019 Nieuws Accommodatienieuws - april 2019 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.