Nieuws  
 

Conferentiecentrum Bovendonk wordt grootste conferentiecentra van Zuid-West Nederland - Flint heeft een nieuwe website - Nieuwe evenementenlocatie Strijp-T in Eindhoven - Staybridge Suites van IHG opent eerste Nederlandse hotel in Den Haag - Carlton President opent nieuw restaurant ONE24 - Club Med Meetings & Events: de ideale combinatie van werk & ontspanning


Conferentiecentrum Bovendonk wordt grootste conferentiecentra van Zuid-West Nederland

Conferentiecentrum Bovendonk in het Noord-Brabantse Hoeven krijgt van provincie en rijk steun voor de restauratie en verdere ontwikkeling van de gebouwen. Naast de bestaande congreskapel, bibliotheek en subzalen beschikt Bovendonk straks over twee extra zalen tot 100 personen, beide gelegen op de historische zolders van het kloosterpand. Naast de extra zalen krijgen de 48 hotelkamers een upgrade én worden er 20 kloosterkamers en 12 junior suites gerealiseerd zodat het hotel straks beschikt over 80 kamers in verschillende classificaties. Met de extra capaciteit beschikt Bovendonk straks over vier zalen met een capaciteit tot maximaal 100 personen en een congreskapel tot 300 personen naast de binnentuin die geschikt is voor evenementen tot 1000 personen. Manager Tim Berendsen steekt de ambitie niet onder stoelen of banken: “Na 2025 is Bovendonk een begrip in de MICE-markt, zowel in Nederland als Vlaanderen en verwachten wij een verdubbeling van het aantal zakelijkegasten”.


Flint heeft een nieuwe website

Onlangs is de nieuwe website van Flint in Amersfoort live gegaan. Naast een hele nieuwe, moderne lay-out op de website, is het bestelproces ook vergemakkelijkt. Daarnaast is de nieuwe functionaliteit ‘View from Seat’ toegevoegd. 
Ook de zakelijke afdeling van Flint heeft een nieuwe website, welke bereikt kan worden via www.flint.nl of rechtstreeks via www.flint.nl/evenementen. De website biedt alle informatie voor een succesvol evenement. Van de catering tot de verschillende arrangementen, alles komt aan bod. Er kan een kijkje worden genomen in de verschillende zalen via foto’s en video’s en er staan recensies op van succesvolle evenementen.


Nieuwe evenementenlocatie Strijp-T in Eindhoven

Cateraar Hutten en eventorganisator 2CookEvents slaan de handen ineen met de nieuwe evenementenlocatie Strijp-T in Eindhoven. Beide bedrijven zitten in de voormalige Philipsfabriek, dat nu TQ heet, op bedrijventerrein Strijp-T en bieden samen de mogelijkheid voor events op onder andere het dakterras en de binnentuin van het pand. Winterbarbecues, kerstborrels, walking dinners of bedrijfsfeesten behoren allemaal tot de mogelijkheden.
Met Strijp-T bieden beide bedrijven een compleet pakket van vergaderzalen, een restaurant, een event cube en een binnentuin en dakterras voor buitenevenementen.


Staybridge Suites van IHG opent eerste Nederlandse hotel in Den Haag

InterContinental Hotels Group (IHG) waartoe bijvoorbeeld ook het Amstel Hotel behoort, heeft het eerste Staybridge Suites hotel in Nederland, Den Haag, geopend.
Staybridge Suites Den Haag richt zich vooral op reizigers die voor langere tijd in Den Haag verblijven. Desondanks is er dagelijks een ontbijt inbegrepen en kunnen gasten 24/7 eten bestellen. General manager van het geheel is Floor Hillhorst. Het hotel is ontworpen om te voldoen aan de wensen van diverse gasten; van families tot zakenreizigers, die op zoek zijn naar een ruimere kamer of een langdurig verblijf. Het hotel biedt 101 suites, die het comfort van een eigen woonplek bieden, inclusief volledig uitgeruste keuken, een woonkamer en flexibele werkplekken.


Carlton President opent nieuw restaurant ONE24

Met de opening van het nieuwe restaurant One24, de extra vergaderzaal genaamd Glass Room en de gerestylde lobby is de transformatie van Carlton President voltooid. In een eerdere fase werden 115 hotelkamers, 9 vergaderzalen, brainstormruimtes en de congreszaal ook compleet getransformeerd naar het nieuwe concept. Er wordt gekeken met een vernieuwende, frisse blik naar werken waarbij plezier voorop staat. De verrassende combinaties en concepten zijn in alle ruimtes terug te zien in het design.


Club Med Meetings & Events: de ideale combinatie van werk & ontspanning

Club Med biedt in ruim 60 van haar resorts Meetings & Events mogelijkheden aan. Een seminar op een exotische locatie? Een teambuildingsessie met zicht op de Mont Blanc? Of een internationaal congres voor 400 gasten uit de hele wereld in een exclusief afgehuurd resort? Bij Club Med is het mogelijk. De resorts bieden de gasten - en de organisator - alles wat nodig is voor het doen slagen van een evenement.

Plaats op:
Datum: 28 november 2018
Gerelateerde artikelen  
19-09-2017 Nieuws Flint in de race voor ‘Beste Congrestheater van het jaar’
19-09-2018 Nieuws Accommodatienieuws - september 2018 (2)
31-10-2018 Nieuws Accommodatienieuws - november 2018
02-05-2016 Nieuws Accommodatienieuws - april 2016 (2)
20-03-2019 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2019 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,89 seconden.