Nieuws  

Afgelopen vrijdag, 16 november, was het de Dag van de Ondernemer; een mooi moment voor CLC-VECTA om ondernemers in de Live Communicatie branche letterlijk en figuurlijk ‘in the picture’ te zetten. CLC-VECTA ging daarom on tour met een ‘pop-up rode loper event’ om diverse leden in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun ondernemerschap.

In the picture

Het team van CLC-VECTA verraste de ondernemers met een bezoek en rolde daarbij de rode loper uit. Dat leverde leuke plaatjes op, zoals te zien op Twitter en Facebook. Een impressie:

Over de Dag van de Ondernemer

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. MKB-Nederland heeft de 3e vrijdag van november uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Over CLC-VECTA

CLC-VECTA is het kennis- en inspiratieplatform voor en over de Live communicatie branche. We helpen ondernemers en professionals in de branche in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering, en ondersteunen organisaties die live communicatie inzetten als onderdeel van hun marketing- en communicatiestrategie.

Plaats op:
Datum: 21 november 2018
Bron: CLC-VECTA
Gerelateerde artikelen  
21-11-2016 Nieuws Eric Everard, CEO Artexis Easyfairs, is ‘Live Communicatie Ambassadeur 2016’ …
18-11-2019 Nieuws Postillion Hotels verrast Tweede Kamerlid met zelfontworpen artificial intelligence …
21-03-2018 Nieuws CLC-VECTA laat met vernieuwde website zien wie ze is en waar ze voor staat
06-04-2012 Nieuws Riemer Rijpkema meest invloedrijke eventprofessional 2011
14-06-2019 Nieuws CLC-VECTA en CELTH starten onderzoek naar ontwikkelkansen voor professionals …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.