Nieuws  
 

Aviodrome wint zaak over naam Aviodome - Corendon Conference Center van Corendon Village Hotel Amsterdam officieel geopend - Postillion hotels opent nieuwe vestiging in Amsterdam - Mansveld Expotech nieuwe rigging partner van MECC Maastricht - Oud Tivoli-pand wordt hotel, horeca en cultureel podium


Aviodrome wint zaak over naam Aviodome

Libéma, de eigenaar van luchtvaart-themapark Aviodrome in Lelystad, heeft een kort geding over de naam Aviodome gewonnen. Aviodome was de naam van een koepel bij luchthaven Schiphol, waarin van 1966 tot 2003 het nationaal luchtvaartmuseum was ondergebracht. Toen het museum in 2003 naar Lelystad verhuisde, werd de naam veranderd in Aviodrome. Eigenaar TeKa heeft de herkenbare koepel van Aviodome recent langs de A5 herbouwd met de originele materialen en wil daar evenementen, beurzen en congressen organiseren. Maar volgens Libéma leek de naam Aviodome te veel op die van het Lelystadse museum. En dat terwijl er bij Aviodrome ook ruimte is voor evenementen en congressen. Volgens Libéma was er kans op verwarring. De rechter ging daar in mee en TeKa heeft de naam van de koepel direct na de uitspraak veranderd in Amsterdome. Lees hier verder.


Corendon Conference Center van Corendon Village Hotel Amsterdam officieel geopend

Het Corendon Conference Center van Corendon Village Hotel Amsterdam is onlangs officieel geopend. Het zakelijke hart van het moderne viersterrenhotel beschikt over elf volledig uitgeruste en flexibele vergaderzalen. Corendon focust met het Conference Center op zowel de Nederlandse als internationale zakelijke markt. Achmed Baâdoud, oud stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Nieuw-West, zal het Corendon team versterken bij de acquisitie en helpen de focus te leggen op zowel nationale als internationale zichtbaarheid van het Corendon Conference Center.


Postillion hotels opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Recent opende Postillion Hotel Amsterdam haar deuren. De renovatie van het hotel, dat spraakgestuurde technologieën in de kamers heeft, begon in het najaar van 2016 en rond met de opening van het hotel de laatste fase van deze uitbreiding af. Op dit moment zijn er nog maar twee kamers voorzien van de spraak gestuurde technologie, maar in het voorjaar van 2019 zal dit in alle 252 kamers te gebruiken zijn. Hiermee kunnen gasten onder andere de gordijnen, het licht en de televisie met hun stem bedienen.


Mansveld Expotech nieuwe rigging partner van MECC Maastricht

MECC Maastricht en Mansveld Expotech hebben onlangs hun samenwerking verder uitgebreid door de ondertekening van een nieuw rigging contract. Mansveld Expotech is daarmee niet alleen exclusieve leverancier van elektrotechnische (hoofd-)aansluitingen. Voortaan is Mansveld Expotech ook preferred supplier voor de realisatie van alle ophangpunten en hijswerkzaamheden in de grootste congres- en evenementenlocatie van Limburg. Om een optimale dienstverlening te garanderen werkt Mansveld Expotech vanuit een eigen kantoor gevestigd in het MECC en heeft haar materialen ook daar opgeslagen. Daarmee draagt Mansveld Expotech indirect bij aan een unieke beleving van de bezoeker van MECC Maastricht.


Oud Tivoli-pand wordt hotel, horeca en cultureel podium

Stadswaarde en van Akkerveeken gaan het Oud Tivoli pand restaureren en opnieuw indelen. Waarschijnlijk kan het vernieuwde complex eind 2020 haar deuren openen. Jeroen Messemaeckers, directeur van Stadswaarde, verwacht in april 2019 meer te kunnen vertellen over de mogelijkheden voor evenementen en vergaderingen in het oude Tivoli-pand.
In ieder geval komt op de bovenverdieping een boetiekhotel dat ongeveer 40 kamers gaat tellen voor toeristen en expats. Utrecht City Hotels gaat de boel runnen. De oude Kloosterzaal wordt gerenoveerd en wordt een intiem podium waar ongeveer 200 mensen kunnen luisteren naar de muziek van jong talent uit Utrecht.

Plaats op:
Datum: 15 november 2018
Gerelateerde artikelen  
15-11-2018 Nieuws Aviodome verandert naam in Amsterdome
14-05-2009 Nieuws Mansveld Expo techniek en Expotech samen verder
01-06-2017 Nieuws Accommodatienieuws - juni 2017
01-06-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - juni 2017
06-06-2018 Nieuws Accommodatienieuws - juni 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.