Nieuws  

‘Things that matter’ het thema van de jaarlijkse relatiemiddag van ACS Audiovisual Solutions werd direct duidelijk in de opening van spreker Jan Andreae: "U bent hier uitgenodigd omdat u van betekenis bent".

De bijeenkomst vond traditiegetrouw plaats in de opslagruimte van ACS Audiovisual Solutions die voor deze gelegenheid was 'omgetoverd' tot een ruimte met veel doek, mooi licht en een warm geluid.

Coach en veranderkundige Jan Andreae sprak de relaties toe en werd daarbij zingend ondersteund door het Whale City Sound Showkoor, een a capella mannenkoor uit Zaandam. Een bijzondere opzet.

Jan Andreae benadrukt hoe belangrijk het is om als specialist -zoals ACS is- nauwgezet en zorgvuldig te zijn in contacten met opdrachtgevers, samenwerkingspartners en collega's. Niets staat meer op zichzelf. We functioneren in netwerken, ketens en samenwerkingsverbanden in een wereld die overspoeld wordt met irrelevante informatie. De ontwikkeling van de informatietechnologie geeft individuele onbalans: alsmaar kijken van het ene naar het andere apparaat. Daarnaast legt een geglobaliseerde wereld meer dan ooit druk op onze persoonlijke balans, handelen en moraal.

We moeten ons bewust zijn dat onze toekomst niet meer maakbaar is. De toekomst komt naar ons toe. Dus aandacht besteden aan ons bewustzijn en onze individuele mentale veerkracht. Belangrijk voor die mentale veerkracht is hoop. En hoop is net als optimisme een keuze. Mensen ontwikkelen hoop als ze weten dat er van ze gehouden wordt. Dit geldt ook voor de top van een bedrijf: leiderschap is synoniem aan liefde. Je moet van de mensen houden, daar worden ze sterk van en dan durven ze te hopen. Things that matter!

Om veerkracht te voeden en voelbare hoop tot leven te wekken is het ook noodzakelijk om elkaar te bedanken zegt Andreae. Dus vroeg hij op dat moment het publiek om hun mobiel te pakken en ‘iemand’ te bedanken. Het leidde tot de nodige hilariteit.

Dat is natuurlijk de diepere reden dat ACS dit relatie event organiseert: Iedereen te bedanken, een essentie van liefde te uiten, op deze bijzondere wijze.

Tijdens de afsluitende borrel viel nog veel na te praten over hoe dit bedanken vandaag gedaan was; met filosofische woorden en bijpassende muziek op de juiste toon. Met dit soort events onderscheidt ACS zich echt van anderen in de markt.

Foto's: Ad Bogaard 

©Redactie CongresWereld/MGM

Plaats op:
Datum: 15 november 2018
Bron: ACS audiovisual solutions
Gerelateerde artikelen  
18-11-2018 Redactie ACS Audiovisual Solutions verrast relaties met inspirerende woorden, ondersteunend …
06-04-2017 Nieuws ACS audiovisual solutions/Eventresult verrast relaties met muzikaal Kadootje …
07-04-2017 Redactie ACS audiovisual solutions/Eventresult verrast relaties met muzikaal Kadootje …
21-05-2013 Nieuws Goed luisteren essentieel voor zakelijk succes
21-11-2018 Nieuws CLC-VECTA zet ondernemers 'in the picture' op Dag van de Ondernemer
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.