Nieuws  
 

De Bonte Wever popelt na forse uitbreiding om nieuwe congrescentrum te laten zien - City Resort Hotel Leiden realiseert nieuw Meeting & Event Center - Concertgebouw Amsterdam opent eigen restaurant Lier


De Bonte Wever popelt na forse uitbreiding om nieuwe congrescentrum te laten zien

De Bonte Wever in Assen afgelopen anderhalf jaar een enorme metamorfose ondergaan. Naast uitbreiding van het viersterrenhotel, nieuwe restaurants en een Grand Café is op de plek waar voorheen een ijsbaan stond, een congrescentrum verrezen met o.a. een grote congres- en evenementenzaal, diverse subzalen, vergaderruimtes, extra entree en parkeerplaatsen.
De diversiteit van de faciliteiten die De Bonte Wever al reeds onder één dak had in combinatie met de nieuwbouw maakt het complex bijzonder veelzijdig. De locatie, die inmiddels het label Vierhamer congreslocatie heeft gekregen, realiseert zich dat zien pas geloven is en organiseert daarom een aantal vrijblijvende rondleidingen voor de zakelijke markt, waarbij ze garandeert dat u weer naar huis gaat met inspiratie voor uw volgende congres of zakelijke bijeenkomst.
Nieuwsgierig en zelf ontdekken: schrijf in via www.debontewever.nl/rondleiding.


City Resort Hotel Leiden realiseert nieuw Meeting & Event Center

City Resort Hotel Leiden gaat haar huidige Meeting & Event Center uitbreiden en vernieuwen. Het Meeting & Event Center van City Resort Hotel Leiden komt op de vijfde verdieping van het Level-gebouw aan de Bargelaan, direct naast het Centraal Station en krijgt een oppervlakte van maar liefst 1500m2. Met dit nieuwe Meeting & Event Center ontstaat in het centrum van Leiden een unieke locatie voor middelgrote tot grote meetings en events, in combinatie met 117 hotelkamers, restaurants en een uitgebreid Wellness-centrum. De geweldige bereikbaarheid en de centrale ligging in de randstad, alsmede het fantastische uitzicht over de stad en de duinen, is uniek. De opening wordt verwacht in de tweede week van januari 2019.


Concertgebouw Amsterdam opent eigen restaurant Lier

Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam heeft onlangs het nieuwe restaurant Lier geopend in de Pleinfoyer op de eerste verdieping van de concertzaal aan het Museumplein. Chef-kok Erwin Oudijk bereidt er klassieke gerechten met ingrediënten uit de regio. Lier is alleen geopend wanneer er concerten plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om de ruimte af te huren voor een privé diner of ander event.
Het nieuwe restaurant heeft een chique, maar moderne uitstraling. Met veel rood, glans en een prachtig uitzicht over de stad vanwege de vele ramen.

Plaats op:
Datum: 31 oktober 2018
Gerelateerde artikelen  
14-02-2019 Video Flitsinterview met Anita ter Veld van De Bonte Wever tijdens EventSummit 2019 …
02-05-2016 Nieuws Accommodatienieuws - april 2016 (2)
02-05-2018 Nieuws Accommodatienieuws - mei 2018
16-01-2019 Nieuws Accommodatienieuws - januari 2019
18-10-2018 Nieuws De vernieuwde Bonte Wever in Assen ontzorgt de congresorganisator en onthaast …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.