Nieuws  

Van 24 t/m 27 oktober is World Forum The Hague het toneel voor The 49th Union World Conference on Lung Health, dat zich richt op de bestrijding van longziekten, luchtvervuiling en anti-rookbeleid. Zo’n 4.000 experts uit meer dan 125 landen komen naar Den Haag. De conferentie wordt bijgewoond door onder andere Prinses Akishino van Japan en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet.

Vitaliteitsprogramma focuspunt binnen World Forum The Hague

World Forum The Hague heeft sinds 2018 vitaliteit als focuspunt binnen de bedrijfsvoering. Met een vitaliteitsprogramma voor zowel congresdeelnemers, in samenwerking met Club Mondain, als medewerkers wordt er meer aandacht gegeven aan een gezondere levensstijl. Zo stimuleert World Forum bijvoorbeeld medewerkers om te stoppen met roken door cursussen op dit gebied aan te bieden. Kirsten Vosmer, Commercial Manager World Forum The Hague: 'Als World Forum voelen wij ons verantwoordelijk voor de vitaliteit van onze medewerkers en onze bezoekers, met het vitaliteitsprogramma dat wij onlangs hebben geïntroduceerd, kan een ieder zijn gezonde levensstijl voortzetten op congressen. Dit sluit haarfijn aan bij de World Conference on Lung Health, waar schone lucht en vitaliteit tevens van essentieel belang zijn'.

'Declaring Our Rights: Social and Political Solutions'

De conferentie wordt georganiseerd door The Union. Een bedrijf dat zich al jaren inzet voor het onder de aandacht brengen en elimineren van verschillende longziektes. De missie van het bedrijf is om de gezondheid te verbeteren van mensen die in armoede leven. Het thema van de conferentie 'Declaring Our Rights: Social and Political Solutions' benadrukt het belang van politiek commitment en een op mensenrechten gebaseerde benadering. Beiden zijn nodig om tuberculose de wereld uit te krijgen en de wereldwijde bedreiging van tabaksgebruik, luchtvervuiling en andere longziekten te verminderen. Als stad van Vrede & Recht biedt Den Haag een unieke omgeving om wetenschap, mensenrechten en internationaal beleid te verbinden.

Plaats op:
Datum: 22 oktober 2018
Bron: World Forum The Hague
Gerelateerde artikelen  
16-05-2018 Nieuws World Forum The Hague presenteert hét vitaliteitsprogramma voor congressen …
18-03-2019 Nieuws Lancering unieke foodconcepten ‘Vitaliteit tijdens congressen’ in World …
14-12-2017 Video Wethouder Karsten Klein over de heropening World Forum The Hague
14-05-2010 Nieuws Koninklijke afsluiting internationale kinderarbeidconferentie in World Forum …
16-10-2018 Nieuws Honderden jonge leiders in spe komen samen in World Forum The Hague
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.