Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Rotterdam Ahoy investeert fors in Ahoy Arena - DUS een nieuwe industriële locatie aan het Amsterdam Rijnkanaal - Fier een historische locatie naast Spant Bussum - Breedings nieuwe evenementenlocatie in de stijl van een strandpaviljoen -Zuiderstrandtheater verkozen tot meest gastvrije theater van Nederland - QO Amsterdam wint Hotel Property Award 2018


Rotterdam Ahoy investeert fors in Ahoy Arena

Afgelopen maanden heeft Rotterdam Ahoy fors geïnvesteerd in de Ahoy Arena, de grootste en bekendste zaal van de Rotterdamse evenementenaccommodatie. Tussen 2009 en 2011 werd de arena al onderworpen aan een grootschalige modernisering en uitbreiding, nu is daar een vervolg aan gegeven. De belangrijkste investeringen zijn honderden extra stoelen en een gloednieuwe 1000m2 LED façade op de gevel van de zaal. Daarnaast zijn het backstagegebied en de oostgevel vernieuwd en heeft de rookruimte een transformatie ondergaan.
Door een optimalisatie van het stoelenplan in de Ahoy Arena is de maximale capaciteit van de zaal verhoogd. Er zijn extra stoelen op de 1e  en 2e ring gerealiseerd en ook is het stoelenplan voor de vloer geoptimaliseerd. Dat betekent 650 extra stoelen in een 'seated’ opstelling. Bij een 'standing - in the round’ opstelling (wanneer het podium in het midden van de zaal is gesitueerd) is de capaciteit nu 16.426.


DUS een nieuwe industriële locatie aan het Amsterdam Rijnkanaal

Onlangs opende DUS haar deuren. Een nieuwe industriele locatie geexploiteerd door evenementenlocatie DeFabrique! Het is een plek aan het water, met groot terras, waar je de immense schepen op het Amsterdam Rijnkanaal bijna kan aanraken. Een plek waar je vergadert op schommels, brainstormt in een hangmat, je ideeën op grote, kartonnen tafels schrijft en samen met je team groter leert denken dan een flipovervel. Mét een eigen ruimte om je plannen meteen concreet te maken. Design zalen met een ballenbak, gangen vol stadskunst, healthy catering, een basketbal court, voetbal doelen, pingpongtafel etc. www.deutrechtsestadsvrijheid.nl


Fier een historische locatie naast Spant Bussum

Congres- en evenementenlocatie Spant in Bussum, heeft haar aanbod onlangs uitgebreid met een eigen fort genaamd Fier. Een verborgen parel naast de huidige evenementenlocatie. Fier bestaat uit meerdere locaties, verschillend in sfeer als formaat. Zo is er de locatie 'Kazematten' waar aan elkaar geschakelde ruimten, verborgen onder het groen, zijn omgebouwd tot kookstudio met een moderne keuken en een ruimte met een lange tafel. De Artillerieloods, waar vroeger de kanonnen werden opgeslagen, heeft een grote, open ruimte, die volledig is ingericht en helemaal klaar is om in te zetten voor bijeenkomsten. Locatie Poterne heeft een grote poort als entree met daarachter een gang van bijna 33 meter lang, die je prachtig kunt uitlichten en zo kan inzetten als een bijzondere setting voor een diner of receptie, voor groepen tot 120 personen. Kortom, een bijzondere historische locatie als toevoeging op het al reeds bestaande congrescentrum! www.fierbussum.nl


Breedings nieuwe evenementenlocatie in de stijl van een strandpaviljoen

Begin september opende Breedings haar deuren op terrein Sluisduinen gelegen tussen Alkmaar en Bergen. De nieuwe evenementenlocatie is gebouwd in de stijl van een strandpaviljoen. De groene omgeving, de warme sfeer van een gezellige huiskamer en de royale capaciteit maken een bijeenkomst tot een unieke ervaring. De locatie is geschikt voor grotere groepen tot 70 personen maar ook voor kleinere intieme bijeenkomsten. De keuze voor duurzame materialen, de pelletkachel met zitje, de flexibele indelingsmogelijkheden en de service, zijn slechts een paar van de factoren die bijdragen aan een onvergetelijk event. De locatie is te huren op basis van self service en zorgt daarnaast voor duurzame catering met biologische, fairtrade en seizoensproducten. www.breedings.nl


Zuiderstrandtheater verkozen tot meest gastvrije theater van Nederland

Elk jaar kiezen de leden van de ANWB het meest gastvrije theater van Nederland, in verschillende categorieën. Het Zuiderstrandtheater in Den Haag is verkozen tot het ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ in de categorie ‘Grote Stad (meer dan 200.000 inwoners)’.
Het Zuiderstrandtheater mocht op uitstekende rapportcijfers rekenen. De leden van de ANWB en theaterbezoekers spraken hun waardering uit voor o.a. de bereikbaarheid (8,8), de horeca in en om het theater (8,5), het prijsniveau (8,5), het zitcomfort en het zicht op het podium (9) en de sfeer en uitstraling (8,8). Manager Business Events van het Zuiderstrandtheater Diederick van Eeden: “We scoren heel goed op zaken die ook voor de zakelijke bezoekers belangrijk zijn .”
De overige winnaars zijn: Zaantheater (grote gemeenten 100.000 tot 200.000 inwoners); De Goudse Schouwburg, Gouda (middelgrote gemeenten 50.000 tot 100.000 inwoners); Parkgebouw Rijssen, Rijssen (kleine gemeenten tot 50.000 inwoners)


QO Amsterdam wint Hotel Property Award 2018

QO Amsterdam, lifestylehotel gelegen in het Amstelkwartier te Amsterdam, heeft onlangs de Hotel Property Award 2018 gewonnen. Het hotel, dat luxe combineert met circulariteit en duurzaamheid, onderscheidde zich van de overige elf genomineerden en mocht de award in ontvangst nemen bij de uitreiking in München. Uit de 52 aanmeldingen voor de competitie koos de 17-koppige vakjury twaalf genomineerden. De vakjury koos op basis van een aantal criteria, zoals de originaliteit van het concept, de mate waarin het project geïntegreerd is met zijn omgeving en de mate van innovatie van het project, QO Amsterdam als winnaar van de 'Hotel Property Award'.

Plaats op:
Datum: 17 oktober 2018
Gerelateerde artikelen  
05-10-2016 Nieuws ANWB: Goudse Schouwburg Ā“Meest gastvrije theater van NLĀ“
10-05-2019 Nieuws Rotterdam Ahoy bereikt hoogste punt nieuwbouw internationaal congrescentrum
01-10-2018 Nieuws Grootste maintenance event van Europa kiest voor Rotterdam Ahoy Convention …
23-07-2019 Nieuws KPN, Vodafone en T-Mobile bouwen nieuw mobiel indoor netwerk in Rotterdam Ahoy …
06-10-2017 Nieuws Flint tweede in verkiezing voor gastvrijheid
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ļæ½ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.