Nieuws  

De belangrijkste vakbeurs voor industrieel onderhoud van de Benelux en Europa’s grootste maintenance-conferentie trekken, op initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), in 2021 samen op. Het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre biedt dan plaats aan het grootste maintenance event dat ooit in Europa is georganiseerd. Maintenance NEXT en Euromaintenance verwelkomen samen duizenden onderhoudsprofessionals van over de hele wereld die afkomen op de vakbeurs, inhoudelijke lezingen, workshops, demonstraties en bedrijfsbezoeken o.a. in de hele Botlek.

Synergie

Maintenance NEXT en Euromaintenance zetelen in maart 2021 samen in het spiksplinternieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC), dat eind 2020 haar deuren opent. Die nieuwbouw, onderdeel van de prestigieuze gebiedsontwikkeling in Rotterdam-Zuid genaamd 'Hart van Zuid’, telt 35 zalen en een theater/auditorium met maar liefst 2.750 zitplaatsen. Gert-Jan van den Nieuwenhoff, Manager B2B Events bij Rotterdam Ahoy, is verheugd over de aankondiging: "2021 Is een bijzonder jaar voor Ahoy; het jaar dat we 50 jaar bestaan en waarin we ons gloednieuwe congrescentrum openen. Dat we aan het begin van dat jaar een dergelijk groot event mogen huisvesten gecombineerd met onze eigen vakbeurs Maintenance NEXT is geweldig nieuws. Perfecte synergie!”

Grootste maintenance event in Europa

Voor het eerst in hun lange geschiedenis hebben Maintenance NEXT en Euromaintenance de agenda’s gelijk getrokken om in maart 2021 samen het grootste maintenance event van Europa te organiseren. De opening van het state of the art RACC is de ideale gelegenheid om de handen ineen te slaan. Voor het event zullen zowel het nieuwe congrescentrum, de zes Beurs- & Evenementenhallen en de Ahoy Arena worden gebruikt. Nergens in Europa is een plek te vinden waar beursruimte te combineren is met zoveel congres- en vergaderfaciliteiten. Ellen den Broeder, Verenigings Manager van NVDO, kijkt al uit naar 2021. "Rotterdam is dan drie dagen lang het centrum van de onderhoudswereld. Het vernieuwde Rotterdam Ahoy Convention Centre biedt een prachtig podium voor onze internationale sprekers.”

Plaats op:
Datum: 1 oktober 2018
Bron: Rotterdam Ahoy
Gerelateerde artikelen  
25-04-2019 Video Eerste boekingen voor Congrescentrum Ahoy al binnen
10-05-2019 Nieuws Rotterdam Ahoy bereikt hoogste punt nieuwbouw internationaal congrescentrum
17-07-2018 Nieuws Belangrijke mijlpaal voor Rotterdam Ahoy
17-10-2018 Nieuws Samenwerking Rotterdam Ahoy en stichting Vakbeurs Theatertechniek verlengd
29-05-2019 Nieuws Europa’s grootste congres voor duurzame steden kiest voor Rotterdam
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,52 seconden.