Nieuws  
 

Sint Aegtenkapel Amersfoort wordt evenementenlocatie Staeg - NH Amsterdam Schiphol opent evenementenlocatie in kas - Regus opent nieuw business center in Utrecht Papendorp - Regus opent derde business center in ’s-Hertogenbosch


Sint Aegtenkapel Amersfoort wordt evenementenlocatie Staeg

De monumentale Sint Aegtenkapel in het centrum van Amersfoort is sinds kort een congres en evenementenlocatie geworden met als nieuwe naam Staeg. Beide zalen zijn geschikt voor bijvoorbeeld congressen, events of productpresentaties. De gewelfde plafonds, hoge ramen met glas-in-lood en een geweldige akoestiek maken de sfeer bijzonder. Staeg werkt samen met verschillende Amersfoortse cateraars en technici tijdens evenementen. Ook begeleidt een locatiemanager bij de voorbereiding en uitvoering van het evenement.


NH Amsterdam Schiphol opent evenementenlocatie in kas

NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport heeft onlangs een nieuw restaurant en evenementenlocatie geopend. Op de binnenplaats waar eerst een groot terras was, staat nu een kas van 516 m2: The Greenhouse. Hier kunnen gasten terecht voor ontbijt, lunch en diner, en de ruimte kan afgehuurd worden voor allerlei soorten evenementen.


Regus opent nieuw business center in Utrecht Papendorp

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, opende onlangs een nieuw business center in het Utrechtse Papendorp. De locatie bevindt zich in het pand ‘STAAT!’, onderdeel van het Business Park Papendorp. Regus opent in het pand kantoorruimtes en vergaderzalen op de vierde, vijfde en zevende verdieping. Het restaurant en de bar met een totaal oppervlak van circa 1.500m² bevindt zich tevens op de zevende verdieping en op de begane grond is de receptie. Er zijn 200 werkplekken gecreëerd, daarnaast zijn twintig coworking plekken aanwezig voor het opdoen van inspiratie of contact met andere ondernemers.


Regus opent derde business center in ’s-Hertogenbosch

Regus heeft onlangs ook een nieuw business center in ‘s-Hertogenbosch geopend. De locatie bevindt zich in kantoor ’Le Triangle’ op het Pettelaarpark. Regus opent op de tweede verdieping van het pand een center met 145 werkplekken. Daarnaast zijn er diverse plekken voor co-working en vergaderfaciliteiten. De ruimtes zijn geschikt voor zowel start-ups en MKB-bedrijven als ook corporate klanten.

Plaats op:
Datum: 19 september 2018
Gerelateerde artikelen  
16-08-2017 Nieuws Regus breidt haar netwerk uit in de bruisende stad Utrecht
11-10-2017 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2017
15-08-2018 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2018
21-02-2018 Nieuws Accommodatienieuws - februari 2018
13-12-2017 Nieuws Accommodatienieuws - december 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.