Nieuws  
 

Conscious Hotel Westerpark in 100 World’s Greatest Places van TIME Magazine - GreenKey Goud voor de Baak Seaside - The Attention Group neemt Landgoed Brakkesteyn over


Conscious Hotel Westerpark in 100 World’s Greatest Places van TIME Magazine

Het vierde hotel van de Conscious Hotels keten staat in het toonaangevende TIME Magazine. Naast andere bijzondere locaties zoals het wereldberoemde restaurant Noma in Kopenhagen, het Ice Hotel in Zweden en Six Senses Fiji mag Conscious Hotel Westerpark zich nu een ‘World’s Greatest Place’ noemen, als enige van Nederland.
Conscious Hotel Westerpark opende in april dit jaar op de Westergasfabriek in Amsterdam West. Het hotel en het restaurant Bar Kantoor zijn 100% elektrisch en draaien volledig op Nederlandse wind energie. Alle meubels zijn duurzaam ingekocht of gerecycled, zo is de bar gemaakt van oude lades en de kapstokken van gerecyclede radiatorknoppen. Alles wat geserveerd wordt is biologisch, van ontbijt, lunch en diner tot de cocktails in de bar.


GreenKey Goud voor de Baak Seaside

Voor de komende twee jaar heeft de Baak Seaside de hoogst haalbare certificering van de GreenKey behaald, namelijk Goud. GreenKey is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Door het gebruik van voornamelijk ecologische-, biologische- en lokale producten zijn er hoge scores gehaald en was de keurmeester erg onder de indruk. Bedrijven met een GreenKey keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Nu dit mooie resultaat behaald is, gaat het interne GreenTeam verdere verdieping geven aan het MVO-actieplan.


The Attention Group neemt Landgoed Brakkesteyn over

De gehele exploitatie van event- en congreslocatie Landgoed Brakkesteyn is overgenomen door The Attention Group. Het bijzondere landgoed is een begrip in Nijmegen en zal de komende jaren verder worden ontwikkeld. The Attention Group exploiteert al enkele jaren zeer succesvol Muntgebouw Utrecht en Mariënhof Amersfoort.
In het najaar zal het koetshuis worden uitgebreid met een grote serre waardoor er nog meer ruimte ontstaat voor grootschalige events. Landgoed Brakkesteyn dateert al uit 1654 en heeft het decor voor elk type diner, feest of evenement in het landelijke koetshuis of het karakteristieke landhuis met het bijbehorende Restaurant BEAU.

Plaats op:
Datum: 5 september 2018
Gerelateerde artikelen  
23-03-2007 Nieuws Den Haag ontwikkelt luxe congreslocatie op Landgoed Ockenburgh
27-05-2007 Nieuws Ron Blaauw gaat door met Palazzo
23-10-2019 Nieuws Duitse en Engelse meeting planners onder de indruk van Noordwijk
23-03-2017 Nieuws Grand hotel Huis ter Duin voor de derde keer met goud beloond voor ‘Best …
29-06-2010 Nieuws Rotterdamse hotels en congrescentra tekenen voor duurzaamheid
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.