Nieuws  
 

Afgelopen week is de implementatie van de samenwerking tussen beide ‘meeting’ bedrijven succesvol afgerond. Een lijst met reviews van ruim 300 locaties worden vanuit MeetingReview gekoppeld aan het boekingsbestand van Meetings.com.

Bas Lemmens CEO van Meetings.com (onderdeel van Hotelplanner.com): “Klanten zijn gewend om hotels, restaurants, kleding, taxi’s -bijna alles- online te bestellen. Deze trend zet zich voort in de vergaderwereld. Ook daar is er steeds meer vraag naar feedback van eerdere gebruikers. Door onze samenwerking linken wij een objectief reviewplatform aan ons boekingsplatform. Een mooie stap naar meer transparantie voor onze klanten” zegt Bas Lemmens. Marco Kole, initiatiefnemer MeetingReview, licht toe: “Een mooie samenwerking! Beide bedrijven doen waar ze goed in zijn. De ene onafhankelijke reviews en de ander in het online boekingsproces.

Meetings.com gaat alle reviewscores van MeetingReview op de eigen website bij de ruim 300 locaties vermelden. Websitebezoekers willen immers ervaringen lezen en hun keuze daarop mede baseren, maar ook 24-7 boeken. Het boeken bij Meetings.com kan nu ook via de locatieprofielen op MeetingReview.

Vanuit MeetingReview zijn de locaties, die gekoppeld zijn, geïnformeerd dat vanaf heden MeetingReview (optioneel) doorlinkt naar de tool van Meetings.com. “MeetingReview zal het aantal samenwerkingspartners op korte termijn verder uitbreiden”, aldus Kole.

Op Meetings.com kunnen vergader- en eventlocaties plus hotelovernachtingen worden geboekt. Het bedrijf is onderdeel van HotelPlanner, een boekingssite die is gericht op groepsboekingen. Hotelplanner is nummer 1 op het gebied van groepsboekingen. Jaarlijks handelen ze 900.000 groepsboekingen af.

MeetingReview is de meest complete zoekmachine voor meetinglocaties & meetingdiensten. Je leest gebruikerservaringen (reviews en testimonials) die steeds bepalender worden bij het online oriënteren naar locaties en diensten in de vergader- en evenementenbranche. Uitgebreid onderzoek heeft geleid tot de betrouwbare reviewmethode van MeetingReview.

Plaats op:
Datum: 27 augustus 2018
Gerelateerde artikelen  
14-02-2018 Nieuws Deskbookers & MeetingReview gaan samenwerking aan
07-02-2019 Nieuws OneMeeting.com gaat samenwerking aan met MeetingReview
12-12-2019 Nieuws Samenwerking VisitBrabant en MeetingReview
08-04-2019 Nieuws Samenwerking MeetingReview en MICE Operations
17-10-2018 Nieuws OrigineelVergaderen en MeetingReview worden partners
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.