Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Anatomiegebouw Utrecht een bijzondere nieuwe congreslocatie - Philharmonie Haarlem stelt ruimtes backstage beschikbaar voor events en congressen - Regus opent nieuw business center in Amsterdam - Room Mate opent hotel in Rotterdam - Being Development start de bouw van een duurzaam hotel in Amsterdam


Anatomiegebouw Utrecht een bijzondere nieuwe congreslocatie

Het oude Anatomiegebouw van de voormalige faculteit diergeneeskunde in het centrum van Utrecht is gerenoveerd en heeft een nieuwe bestemming. Vanaf augustus is dit bijzondere pand in Amsterdamse Schoolstijl te huur als locatie voor nascholing, cursussen en congressen. Vlak buiten de Utrechtse Singel vind je het Veeartsenijpad met oude panden daterend uit de tijd dat hier de faculteit diergeneeskunde zetelde. In 1984 vertrok de faculteit naar de Uithof.


Philharmonie Haarlem stelt ruimtes backstage beschikbaar voor events en congressen

Vanaf nu is het mogelijk om tijdens evenementen en congressen in Philharmonie Haarlem de ruimtes backstage erbij te betrekken. In theaterland staat dit gebied bekend als hét domein van de artiesten, verboden toegang voor theater- en congres bezoekers. Met een slimme aanpassing in de bewegwijzering heeft de Philharmonie het achterhuis toegankelijk gemaakt. Hierdoor ontstaat er meer capaciteit voor evenementen en congressen.
Door de koppeling met de artiestenvertrekken, zoals de kleedkamers en artiestenfoyer, neemt de capaciteit van de Philharmonie toe met ruim 140 bezoekers. Naast 1 zaal voor 80 personen, zijn er nu ook 3 boardrooms van 20 personen. Daarnaast zijn er ook nog eens tal van kleine kleedkamers, waar een consult met een expert kan plaatsvinden.


Regus opent nieuw business center in Amsterdam

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft onlangs een nieuw business center in het centrum van Amsterdam geopend . De locatie is gevestigd in kantoorpand ‘Sarphati Plaza’, een rond gebouw van tien verdiepingen dat ligt in de groene Weesperbuurt. Regus heeft in het pand totaal 552m² kantoorruimte beschikbaar voor zakelijke professionals. De ruimtes zijn verspreid over de eerste en vijfde verdieping. Het is de 20ste vestiging van Regus in Amsterdam. Met deze nieuwe locatie voorziet Regus in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken in Amsterdam.


Room Mate opent hotel in Rotterdam

De Spaanse hotelketen Room Mate heeft een tweede hotel in Nederland geopend. In Amsterdam werd vijf jaar geleden Room Mate Aitana geopend, waarna nu Room Mate Bruno op de Kop van Zuid in Rotterdam is geopend. De Spaanse keten komt hiermee op 23 hotels. Room Mate Bruno heeft 217 en kamers en is te vinden in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Het pand ligt aan de oever van de Maas en telt vier verdiepingen. Je vindt er tevens een loungebar, een restaurant en werkruimten.


Being Development start de bouw van een duurzaam hotel in Amsterdam

Het hotel wordt een plek waar slim ontwerp, innovatie en duurzaamheid - kenmerkend voor ontwikkelingen in het gebied Buiksloterham Amsterdam Noord - bijeenkomen. Het 202 kamer tellende hotel markeert het tweede hotel in aanbouw binnen het groeiende hotel portfolio van Being Development bestaande uit het nhow Amsterdam RAI hotel, een iconisch hotel met 650 kamers, en Aloft Utrecht, het eerste WELL gecertificeerde hotel ter wereld.
Vanwege het snelle, modulaire bouwproces zal het hotel in de zomer van 2019 al haar deuren openen.
Het hotel, gelegen aan het water en omgeven door een groene oase, wordt geëxploiteerd door YOTEL. Het bevat een openbare lobby, een restaurant, tentoonstellingsruimte en aangrenzende tuin met terras. 

Plaats op:
Datum: 15 augustus 2018
Gerelateerde artikelen  
19-09-2018 Nieuws Accommodatienieuws - september 2018 (2)
11-10-2017 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2017
14-10-2015 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2015 (2)
21-03-2018 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2018 (2)
16-08-2017 Nieuws Regus breidt haar netwerk uit in de bruisende stad Utrecht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.