Nieuws  
 

VEN nieuwe meeting-hotspot in Amsterdam - Swissôtel Amsterdam wint World Travel Award


VEN nieuwe meeting-hotspot in Amsterdam

Amsterdam heeft er een nieuwe meeting-hotspot bij: VEN. Na een lange verbouwing is het voormalige KPN-hoofdkantoor bij station Amsterdam Sloterdijk getransformeerd in een plek waar verblijven, meeten, eten en ontspanning samenkomen. Én waar we een indrukwekkend congrescentrum vinden, in het hier gevestigde hotel Park Inn by Radisson. Het voormalige KPN hoofdkantoor heeft een ware gedaantewisseling ondergaan: van bedrijfspand tot een opvallend en kleurrijk zaken- en amusementscomplex. Verantwoordelijk voor die opvallende stijl is de internationale ontwerper Karim Rashid, die bekend staat om zijn kleurrijke ontwerpen.

Ven Amsterdam ligt vlak bij het centrum van Amsterdam en op tien minuten van Schiphol. Daarmee is het een goede uitvalsbasis voor vergaderingen, congressen en andere bijeenkomsten. Het Park Inn by Radisson beschikt over een meeting academy, een congrescentrum van 680m² met plaats voor meer dan 750 gasten, 19 brainstormruimtes, een bioscoopzaal en een arsenaal aan netwerk- en hotdesk ruimtes.


Swissôtel Amsterdam wint World Travel Award

Swissôtel Amsterdam is tijdens de uitreiking van de jaarlijkse World Travel Awards bekroond tot het Leading Boutique Hotel van Nederland. Het luxe viersterrenhotel met uitzicht op de Dam won de award voor de derde keer, daarvoor won het hotel vier jaar op rij de award voor Leading Business Hotel. De winnaars van de World Travel Awards worden gekozen op basis van stemmen van zowel gasten als professionals uit de reis- en toerisme-industrie.

Plaats op:
Datum: 25 juli 2018
Gerelateerde artikelen  
14-12-2015 Nieuws World Travel Awards uitgereikt
04-11-2007 Nieuws Nederland pakt vier prijzen bij prestigieuze World Travel Awards
09-11-2016 Nieuws Accommodatienieuws - november 2016
16-10-2007 Nieuws Amstel Hotel wint twee oscars voor de reiswereld
23-11-2012 Nieuws World Travel Award voor Karel V Utrecht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.