Nieuws  
 

American Express Global Business Travel (GBT), 's werelds toonaangevende partner voor zakenreismanagement, heeft de overname van Hogg Robinson Group plc (HRG), een wereldwijd B2B-servicesbedrijf gespecialiseerd in reismanagement, succesvol afgerond. De combinatie van beide bedrijven biedt klanten en reizigers naar verwachting een breder scala aan producten en diensten, waarbij het beste van beide bedrijven, waaronder technologie, mensen en een omvangrijke geografische voetafdruk, samenkomt.

Doug Anderson, Chief Executive Officer van American Express GBT: "De combinatie van American Express GBT en HRG biedt klanten en reizigers een ongeëvenaard aanbod. Ik kijk ernaar uit om onze bedrijven te integreren en de enorme ervaring en expertise van beide te combineren. We zijn er trots op dat we toegevoegde waarde bieden aan alle belanghebbenden. "

David Radcliffe, Chief Executive Officer van Hogg Robinson Group plc: "De twee bedrijven zijn erop gericht om meerwaarde te leveren aan klanten en reizigers. Ik kijk ernaar uit om met de getalenteerde personen binnen de American Express GBT-directie te werken en een best-in-class zakenreismanagementbedrijf te laten groeien. "

Vanaf vandaag start de integratie van beide bedrijven. Deze is erop gericht om ervoor te zorgen dat American Express GBT in de voorhoede van de sector blijft, terwijl gebruik wordt gemaakt van de voordelen van de overname. American Express GBT zet in op versnelling van de groei door de complementaire geografische voetafdrukken, de bestaande infrastructuur en technologische mogelijkheden van elk bedrijf te benutten. Het HRG-merk blijft bestaan terwijl het integratieproces begint.

Plaats op:
Datum: 20 juli 2018
Gerelateerde artikelen  
08-05-2009 Nieuws KHN in overleg met American Express over tarieven
25-04-2019 Nieuws American Express Global Business Travel breidt aanbod uit via partnership met …
13-02-2019 Nieuws Nieuwsflitsen - februari 2019
29-03-2007 Nieuws MPI/American Express: Industrie trends in rapport FutureWatch 2007
17-02-2007 Nieuws MPI & American Express: Onderzoek voorspelt stijging in congressen en vergaderingen …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.