Nieuws  
 

Gooiland in Hilversum richt zich op grotere congressen - Easyfairs Evenementenhal investeert in haar locatie Gorinchem - Kasteel van Gemert krijgt nieuwe bestemming ondermeer voor congressen - WestCord Hotels bouwt nieuw hotel in Rotterdam


Gooiland in Hilversum richt zich op grotere congressen

Met de oplevering van 3 nieuwe vegaderzalen, heeft Gooiland in Hilversum zijn capaciteit voor congressen en beurzen verder uitgebreid naar 17 zalen. Daarmee gaat Gooiland zich focussen op congressen vanaf 50 personen. Strakke zakelijkheid, Nederlandse produkten en een knipoog naar de hoogtijdagen van radio en TV met de daarbij behorende aankleding bepalen de nieuwe identiteit van het hotel.


Easyfairs Evenementenhal investeert in haar locatie Gorinchem

Beursorganisator en beheerder van eventlocaties – Easyfairs Evenementenhal – investeert deze zomer fors in haar locatie Gorinchem. Het volledige parkeerterrein wordt opnieuw ingericht en vernieuwd: er worden 200 extra parkeerplekken gerealiseerd en het terrein krijgt deels een nieuwe asfaltlaag. Ook worden de in- en uitritten heringericht ten behoeve van een vlottere doorstroming. Verder wordt de beurshal aan de A15 voorzien van een nieuw energiezuinig aircosysteem. Voor elektrische rijders beschikt het vernieuwde parkeerterrein over meerdere nieuwe Tesla laadpalen en Ecotap laadpalen.


Kasteel van Gemert krijgt nieuwe bestemming ondermeer voor congressen

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van het Kasteel van Gemert van de Congregatie van De Heilige Geest naar de nieuwe eigenaar Bas)van de Laar van BL Huisvesting.
Het eeuwenoude Kasteel van Gemert is prominent gelegen aan het Ridderplein in het centrum van Gemert. Het kasteel zal door BL Huisvesting dusdanig worden ontwikkeld voor een dynamische en levensvatbare toekomst van het kasteel. Het kasteel heeft straks diverse functies waaronder een hotel, conferentiecentrum, theater, toprestaurant, wintertuin, expositieruimte, een bed & breakfast met bruidssuite en wonen.


WestCord Hotels bouwt nieuw hotel in Rotterdam

Op de Wilhelminapier in Rotterdam, achter het beroemde Hotel New York, wordt in 2019 gestart met de bouw van het 17e hotel van WestCord Hotels. Hotel Chicago wordt het derde hotel in Rotterdam voor de hotelgroep, waar ook Hotel New York en het ss Rotterdam onderdeel van zijn. Hotel Chicago zal bestaan uit twee gebouwen van vijf en acht verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door middel van een ‘zwevend’ zwembad, waarvan de bodem gedeeltelijk transparant is. Tussen de gebouwen en onder het zwembad wordt een sfeervol plein met terras gerealiseerd. Daarnaast komt op een van de gebouwen, aan de kant van Hotel New York, een dakterras. Hotel Chicago krijgt 182 hotelkamers waaronder 18 longstay appartementen die ‘urban chic’ worden ingericht.

Plaats op:
Datum: 4 juli 2018
Gerelateerde artikelen  
03-08-2016 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2016
11-09-2019 Nieuws Accommodatienieuws - september 2019
01-10-2018 Redactie Gooiland in Hilversum klaar voor MICE markt
20-09-2018 Nieuws Gooiland Hilversum ontdekt zichzelf als congres- en eventlocatie
17-07-2019 Nieuws Accommodatienieuws - juli 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.