Nieuws  
 


Votegoat, het gratis online stemsysteem voor presentaties & events

Er is een nieuw online stemsysteem voor smartphones op de markt, genaamd ‘Votegoat’. Met deze tool, die gratis is tot 35 gebruikers, kun je gasten laten stemmen en vragen laten stellen tijdens presentaties, evenementen en vergaderingen. Het werkt op iedere smartphone, tablet of laptop met internetverbinding. En een groot voordeel: Je hoeft geen app te downloaden of iets te installeren. Dit maakt het erg gebruiksvriendelijk vergeleken met andere spelers in de markt.Met Votegoat kun je naast multiple choice ook open vragen stellen, of via text messaging het publiek vragen laten stellen aan de sprekers. Resultaten kunnen direct worden vertoond op het presentatiescherm. Dit verhoogt de betrokkenheid van het publiek tijdens presentaties. En er zijn meer mogelijkheden, zoals quizzen en het maken van word clouds.


Faber Audiovisuals B.V. neemt Univate B.V. over

Faber Audiovisuals heeft het in Hoofddorp gevestigde bedrijf Univate, ontwerpers en ontwikkelaars van interactieve content en de technische realisatie daarvan, overgenomen. Deze expertises zijn een perfecte aanvulling op het huidige pallet aan dienstverlening en faciliteiten van Faber, waardoor opdrachtgevers en relaties nog beter bediend kunnen worden.
Cees Jan Faber, CEO bij Faber: “Vanuit de markt wordt de vraag voor het leveren van creatieve, interactieve content en innovatieve technische oplossingen steeds actueler. Met Univate kunnen wij deze vraag nu perfect invullen. We kunnen onze opdrachtgevers helpen bij het creëren van deze content voor onder andere virtual reality en augmented reality toepassingen.”


Inchecken op parkeerplaats bij Rotterdam The Hague Airport

Passagiers die vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport kunnen vanaf nu hun koffers inchecken op de parkeerplaats. Daardoor hoeven zij hun zware bagage niet meer zelf naar de terminal te slepen. De zogeheten Remote Service is beschikbaar op parkeerterrein P3 (Lang Parkeren). De luchthaven heeft daar een Check-in Service Point geplaatst, waar reizigers hun koffers kunnen inchecken. De bagage wordt vervolgens met speciale karretjes naar het terminalgebouw gebracht en in het bagagesysteem opgenomen. Na het afgeven van de koffers kunnen reizigers doorlopen naar de veiligheidscontrole, waardoor ze niet meer in de vertrekhal in de rij hoeven te staan.

Plaats op:
Datum: 20 juni 2018
Gerelateerde artikelen  
05-03-2019 Nieuws Faber Audiovisuals en ROC Friese Poort starten verkorte opleiding evenemententechniek …
11-07-2007 Nieuws KLM introduceert nieuwe service: Inchecken via mobiele telefoon
15-08-2018 Nieuws Koffers inchecken tijdens beurs in RAI Amsterdam
11-07-2008 Nieuws Schiphol en KLM starten innovatieve proef met zelf bagage inchecken
31-10-2007 Nieuws KLM heeft met nieuwe Seat Choice extra beenruimte te koop
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.