Nieuws  
 

Grand Hotel HUIS TER DUIN heeft de prijs gewonnen voor beste international locatie (Best International Venue) tijdens de uitreiking van de CHS Awards in Manchester.

De CHS Awards worden georganiseerd door CHS group uit het Verenigd Koninkrijk en de jury bestaat uit meer dan 50 senior evenementprofessionals van leidende ondernemingen in het VK. Het bijzondere aan deze awards is dat ook een verhoudingsgewijs kleinere, onafhankelijke speler in deze branche kan meedingen.

Trotse winnaar

Stephan Stokkermans, Managing Director van Grand Hotel HUIS TER DUIN: “We zijn een belangrijke speler in de internationale MICE-sector (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions) vanwege onze centrale ligging tussen Amsterdam, Schiphol en Den Haag, met 254 kamers en 19 functionele ruimtes op het hoogste serviceniveau. In Europa is de Britse markt voor ons het belangrijkst en daarom zijn we des te meer vereerd met de toekenning van deze prijs door de meeting en event planners uit het Verenigd Koninkrijk. We zijn er trots op dat wij deze prijs als onafhankelijk hotel in eigendom en onder management van één familie in de wacht hebben gesleept.”

230 deelnemers

Meer dan 230 hotels, conferentielocaties en evenementbedrijven namen deel aan de competitie, de 4e CHS Awards. De organisatie ervan is in handen van de CHS Group, één van de grootste spelers in de branche in het VK.

Plaats op:
Datum: 13 juni 2018
Gerelateerde artikelen  
23-03-2017 Nieuws Grand hotel Huis ter Duin voor de derde keer met goud beloond voor ‘Best …
04-03-2016 Nieuws Grand Hotel Huis ter Duin wederom Best Overseas Hotel
11-03-2019 Nieuws Stephan Stokkermans “Hotelier of the Year 2019”
19-03-2019 Nieuws Grand Hotel Huis ter Duin favoriet bij Internationale meetingplanners
07-02-2013 Nieuws Convention Bureau Den Haag Marketing wederom genomineerd als beste congresbureau …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.