Nieuws  
 

Op 31 oktober 2018 organiseert RAI Amsterdam de ‘Event Industry Hackathon 2018’. De meest prangende vraagstukken op het gebied van duurzaamheid, matchmaking, beleving, logistiek of andere evenementuitdagingen worden tijdens deze dag opgelost door een team van experts, wetenschappers, studenten en professionals uit diverse vakgebieden.

Oplossingen delen

Maurits van der Sluis, COO RAI Amsterdam: “Met deze Event Industry Hackathon dagen we mensen graag uit om buiten de gebaande paden te denken en deze mooie branche naar een hoger niveau te brengen. De oplossingen worden gedeeld en teruggegeven aan de evenementenbranche. Hiermee onderstrepen we de rol van de RAI als platform voor kennis, contacten en innovatie”.

Vraagstukken indienen

Organisatoren, exposanten en bezoekers van evenementen die kansen onbenut zien of tegen uitdagingen aanlopen, kunnen hun vraagstuk vóór 1 augustus indienen via welcome@rai.nl

Hackers gezocht: iedereen kan meedoen

Professionals die graag worden uitgedaagd en hun kennis willen inzetten kunnen zich vóór 1 september aanmelden voor de Hackathon. RAI Amsterdam selecteert de deelnemers en zoekt hierbij naar een mix van experts, wetenschappers, studenten en overige professionals uit diverse industrieën. Iedereen kan meedoen.

Event Industry hackathon

Het doel van deze hackathon is om in 24 uur tijd tot innovatieve en creatieve oplossingen te komen voor de vraagstukken die zijn ingezonden. Deze oplossingen worden gedeeld binnen de internationale en nationale evenementenbranche. Daarnaast mag het winnende team een bedrag van 2.500 euro schenken aan een goed doel naar keuze.

Voor meer informatie over de dag zelf, vraagstukken indienen of deelname: http://www.rai.nl/hackathon

Plaats op:
Datum: 8 juni 2018
Bron: Amsterdam RAI
Gerelateerde artikelen  
05-11-2018 Nieuws Wordt ‘Mixed Reality’ de toekomst van de eventindustrie?
07-06-2017 Nieuws RAI lanceert ‘Start up your Event’-pitch tijdens Global Exhibitions Day
14-02-2019 Nieuws Breda University of Applied Sciences start nieuwe master International Events …
12-05-2016 Nieuws Virtuele reis langs 100 jaar Schiphol
21-02-2011 Nieuws ATP Event Experts organiseert GBTA Europe 2011
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,72 seconden.