Nieuws  
 

Eerste paal Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) -  MartiniPlaza voor derde jaar op rij winstgevend - City Resort Hotel Sittard nieuwe partner Maastricht Convention Bureau - Corendon opent grootste hotel van de Benelux - FutureDome Events blijft nog tot 2020 evenementenlocatie - Courtyard by Mariott Amsterdam Airport krijgt flinke uitbreiding meeting rooms - Blue Rhapsody wordt speciaal voor events gebouwd


Eerste paal Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC)

Op zondag 15 juli, voorafgaand aan de laatste dag van het NN North Sea Jazz Festival, vindt middels een officiële handeling de 1e paal van de uitbreiding van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en RTM Stage plaats. Na het Jazz Festival wordt er gestart met heien en overige werkzaamheden; in het laatste kwartaal van 2020 staat de oplevering gepland. De officiële opening vindt vervolgens begin 2021 plaats, gelijktijdig met het vijftigjarig jubileum.


MartiniPlaza voor derde jaar op rij winstgevend

MartiniPlaza heeft voor het derde jaar op rij winst geboekt. Het geld gaat naar de verbouwing van de evenementenlocatie. MartiniPlaza zegt de winst mede te danken te hebben aan populaire theaterproducties. Het evenementencomplex is volgens directeur Willem de Kok uitgegroeid tot één van de grootste theaterlocaties van Noord-Nederland. Naast de theaterproducties is ook het aantal beurzen en congressen flink gestegen. De winst van MartiniPlaza komt na jaren van financiële chaos. Het leidde uiteindelijk tot het vertrek van toenmalig directeur Jan Geert Vierkant.


City Resort Hotel Sittard nieuwe partner Maastricht Convention Bureau

City Resort Hotel Sittard, voorheen bekend als het Fitland hotel, heeft recent een naamsverandering ondergaan. De naam Hampshire Fitland XL hotel is veranderd in City Resort Hotel. Omdat het hotel beschikt over echte energizers, zoals een volwaardige wellness met 10 cabines en diverse baden, restaurants, alsmede een sportcentrum van minimaal 800m2 en nog vele andere extra’s wordt de nieuwe slogan “Full of Energy! “ Daarnaast heeft het hotel professionele sporthallen en vergaderzalen waar ook congressen georganiseerd kunnen worden.


Corendon opent grootste hotel van de Benelux

Corendon Hotels & Resorts van Atilay Uslu heeft haar hoofdgebouw van het Corendon Village Hotel Amsterdam geopend. Het complex bestaat uit drie gebouwen met hotelkamers, appartementen en één gebouw met kamers voor de verhuur aan touroperators. Verder heeft Corendon Village diverse restaurants, bars, een Spa met zwembad, fitness ruimte, een bioscoop, elf vergaderzalen en een shuttleservice naar Amsterdam centrum en naar Schiphol.
‘In september gaan de deuren officieel open want dan zijn ook alle aanvullende faciliteiten klaar,’ laat Corendon-oprichter Uslu weten. ‘Eind dit jaar verwachten we ook nog een Boeing 747 in de tuin.’ De Boeing 747 in de hoteltuin wordt geheel in de Corendon kleuren gespoten.


FutureDome Events blijft nog tot 2020 evenementenlocatie

FutureDome Events, het bedrijf dat de Koepelgevangenis in Breda exploiteert voor evenementen, mag dat nog twee jaar langer blijven doen. De voormalige gevangenis zou oorspronkelijk al eind 2018 haar deuren moeten sluiten. Die termijn is nu verlengd tot december 2020.


Courtyard by Mariott Amsterdam Airport krijgt flinke uitbreiding meeting rooms

Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel is gestart met een flinke uitbreiding. Het hotel, onderdeel van Claus Park Collection en gelegen direct naast evenementenlocatie Claus in Hoofddorp, krijgt een hele nieuwe vleugel. Na de uitbreiding telt het hotel in totaal 259 kamers, waaronder 4 extended stay kamers. De uitbreiding is naar verwachting in mei 2019 gereed.


Blue Rhapsody wordt speciaal voor events gebouwd

De eventrederij “Constant in Beweging” heeft onlangs Blue Rhapsody gepresenteerd, 85 meter lang en 11.45 meter breed, als aanvulling op haar twee succesvolle varende locaties Grace Kelly en Jules Verne. Blue Rhapsody wordt groots, modern, luxe en verleidelijk: sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen. Het iconische ontwerp is van Art-Line Interiors en Van den Berg Design. Het schip, voorzien van een indrukwekkende bijlboeg, combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden. Het fonkelnieuwe schip wordt in het voorjaar van 2019 in de vaart genomen.

Plaats op:
Datum: 6 juni 2018
Gerelateerde artikelen  
26-06-2019 Nieuws Accommodatienieuws - juni 2019 (2)
15-11-2018 Nieuws Accommodatienieuws - november 2018 (2)
30-01-2019 Nieuws Nieuwsflitsen - januari 2019 (2)
15-05-2019 Nieuws Accommodatienieuws - mei 2019 (2)
08-07-2019 Nieuws Varende eventlocatie Blue Rhapsody maakt hooggespannen verwachtingen waar
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.