Nieuws  
 

TvcN presenteert vernieuwingsproject TASnet - Eventbrite eerste ticketing partner van Instagram - Pieter Elbers treedt toe tot directie Air France-KLM - QuickSpace neemt Inflates.nl over


TvcN presenteert vernieuwingsproject TASnet

Tolk- en Vertaalcentrum Nederkand (TvcN) is constant bezig om hun dienstverlening te verbeteren. Een van de vernieuwingsprojecten is TASnet. Dit is niet alleen een portaal voor tolken, ook klanten gebruiken tegenwoordig TASnet om online een dienst aan te vragen. Daarom is TASnet in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is een nieuwe look & feel waardoor het er fris uitziet en makkelijker te gebruiken is. Klik hier voor de introductie.


Eventbrite eerste ticketing partner van Instagram

Instragram is officieel toegevoegd als nieuwste distributiepartner van Eventbrite. Meer dan 200 miljoen actieve gebruikers bezoeken iedere dag het profiel van een merk op Instagram. Instagram is een ontzettend krachtig medium om visuele content op te ontdekken. Event organisatoren kunnen nu een “Get Tickets”-knop aan hun profielpagina en Instagram business account toevoegen. Dit maakt het gemakkelijker voor potentiële klanten om meer te weten te komen over de evenementen die worden aangeboden, maar ook om direct tickets te kopen. Dit is mogelijk door een vereenvoudigd aankoopproces waarbij het afrekenen van een ticket in de omgeving van Instagram plaatsvindt. Eventbrite is hiermee de eerste ticketing partner voor evenementen die een dergelijke samenwerking aangaat met Instagram.


Pieter Elbers treedt toe tot directie Air France-KLM

KLM-topman Pieter Elbers treedt toe tot een driekoppig managementcomité dat leiding gaat geven aan Air France-KLM. De komende tijd wordt gezocht naar een definitieve opvolger voor scheidend CEO Jean-Marc Janaillac. Frédéric Gagey, de financiële topman van Air France-KLM, wordt tijdelijk CEO van de Frans-Nederlandse luchtvaartcombinatie.
Voorafgaand aan de aandeelhoudersvergadering in Parijs werd Anne-Marie Couderc benoemd tot non-executive bestuursvoorzitter. Zij neemt enkele taken van Janaillac over.
Het aangestelde managementcomité bestaat naast Elbers uit Air France-CEO Frank Terner en dus ook Frédéric Gagey in de rol van CEO. De drie blijven daarnaast gewoon hun huidige taken uitvoeren.


QuickSpace neemt Inflates.nl over

QuickSpace.eu, de aanbieder van tijdelijke en flexibele workshopruimtes en dome structuren voor de event en congres branche, heeft branchegenoot Inflates.nl overgenomen. QuickSpace.eu wil met deze overname klanten een ruimer en flexibeler aanbod van tijdelijke workshopruimtes en domes kunnen bieden en haar positie en netwerk in Europa verder versterken.

Plaats op:
Datum: 16 mei 2018
Gerelateerde artikelen  
20-06-2018 Nieuws Elrow en Eventbrite maken nieuw partnership bekend
07-12-2016 Nieuws Van vluchteling tot tolk naar Tolk in opleiding
17-05-2019 Nieuws Eventbrite maakt nieuwe ticketing functionaliteit voor evenementen op Facebook …
30-01-2018 Nieuws Internationale samenwerking TVcN en Presence op Europese congresmarkt
06-12-2017 Nieuws Eventbrite vergroot partnernetwerk in Nederland met Festicket, Verve en Ticketrunner …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,69 seconden.