Nieuws  
 

Op 16 en 17 mei 2018 vindt Area010.live plaats in Rotterdam Ahoy, een nieuwe regionale vakbeurs voor live communicatie. Samen met partners JMT en Van der Veen - event engineering zal Rotterdam Ahoy zich presenteren op de grootste stand van de beurs.

Rotterdam Ahoy, JMT en Van der Veen werken al vele jaren samen. Tijdens het recente ABN AMRO World Tennis Tournament hebben de partijen hun samenwerking wederom verlengd. Kees de Jong, Marketing & Communications Manager van Rotterdam Ahoy: “Van der Veen is preferred partner van Ahoy en is al decennialang kind aan huis. Ook met JMT werken we vele jaren prettig samen als vaste huisleverancier van meubilair en vloerbedekking. Het voelt dus meer dan logisch om ons op deze beurs gezamenlijk te presenteren.”

Bertil van Veen, Commercial Director van Van der Veen - event engineering:

“Innovatie is belangrijk. Het gaat niet meer alleen om traditionele ondersteunende diensten als rigging, stroom en standverlichting. Van der Veen verzorgt ook de complete, veelal complexe, audiovisuele ondersteuning. Met onze klantgerichte aanpak zorgen wij voor onderscheidende live communicatie, voor onze klanten én hun bezoekers.”

Jacqueline van der Spoel, Area Sales Manager bij JMT:

“Als serviceverlenende partij met vestigingen door heel Europa zijn wij het gewend om nauw samen te werken met klanten, medeleveranciers en venues. De samenwerking met Van der Veen Event Engineering en Rotterdam Ahoy is een voorbeeld van perfect partnerschap.”

Area010.live
Het Portaal Uitgevers, het mediabedrijf achter Expovisie, Conference Matters en PromZ, heeft een nieuw regionaal evenement ontwikkeld om bedrijven die live-communicatie inzetten en aanbieders in dit marktsegment bij elkaar te brengen. Toonaangevende spelers laten in Rotterdam Ahoy zien hoe zij innovatief inspelen op de ontwikkelingen in live-communicatie op het gebied van New Technologies, Activities, Food & Hospitality, Art & Culture en Congress & Locations.

 

Plaats op:
Datum: 23 april 2018
Gerelateerde artikelen  
19-02-2018 Nieuws Rotterdam Ahoy en Van der Veen verlengen samenwerking
10-01-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - januari 2018
17-10-2018 Nieuws Samenwerking Rotterdam Ahoy en stichting Vakbeurs Theatertechniek verlengd
29-04-2013 Nieuws AHOY verlengt samenwerking met ACS Audiovisual Solutions
21-02-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - februari 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.