Nieuws  
 

Dinsdag 27 maart j.l organiseerde Leiden Convention Bureau (LCB) samen met haar partners de eerste editie van Leiden on Tour! Leiden on Tour is een aanvulling op de reeds bestaande inspiratiedagen waar ‘event organisers’ mee op stap genomen worden door Leiden. Tijdens Leiden on Tour zoekt Leiden Convention Bureau samen met haar partners de beoogde doelgroep zelf op. De primeur ging naar het LUMC waar vele secretaresses en managementondersteuners van het LUMC en het Leiden Bio Science Park een kijkje konden komen nemen.

Vooraf hadden zich ruim 50 deelnemers aangemeld. Zij konden onder het genot van een broodje rondlopen op het Boerhaave plein in het LUMC en zich laten informeren over alle mogelijkheden rondom het organiseren van congressen en evenementen in Leiden en regio. Niet alleen door het Leiden Convention Bureau, maar ook door de vele aanwezige partners.

Succesvol concept

Het animo voor deelname aan Leiden on Tour aan de partnerzijde was ook groot. Maar liefst 13 partners schreven zich in voor dit nieuwe concept. Met vele partners op de wachtlijst, kijkt het Leiden Convention Bureau nu naar een verbreding van Leiden on Tour.
Voor alle aanwezigen, zowel deelnemers als partners, bleek de middag zeer effectief. Deelnemers krijgen in relatief korte tijd, veel informatie. De partners van Leiden Convention Bureau hebben de mogelijkheid om, in korte tijd, veel geïnteresseerden een update te geven over de laatste ontwikkelingen ten aanzien van het organiseren van congressen en evenementen in Leiden en regio.

Met dank aan alle positieve feedback kan geconcludeerd worden dat de eerste editie van Leiden on Tour een groot succes was. Deze eerste editie is mede mogelijk gemaakt door Boerhaave Nascholing, CORPUS 'Reis door de mens', Pieterskerk Leiden, Holiday Inn/ECC Leiden, Hooglandse kerk, Leidse Schouwburg Stadsgehoorzaal en Leiden Convention Bureau. 

Plaats op:
Datum: 3 april 2018
Gerelateerde artikelen  
07-11-2019 Nieuws Leidse congresbewerking voor de komende vijf jaar geborgd
04-07-2011 Nieuws Inspiratiedagen Ontdek Leiden' geven organisatoren frisse kijk op Leiden
25-05-2016 Nieuws Meer internationale congressen in Leiden
13-11-2017 Nieuws Eerste Leids College ‘een succesvol congres begint bij een goede voorbereiding’ …
16-09-2010 Nieuws Eerste Leidse Universitaire Relatiedag geslaagd
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.