Nieuws  
 

Want, de toekomst is ook niet meer wat het geweest is… Resultaatgericht brainstormen met discussieleider Henk Zorn en trendwatcher Richard Lamb. Voorafgaand en tijdens het Europees Kampioenschap voetbal 2008 in Zwitserland en Oostenrijk verzorgen trendwatcher/futuroloog Richard Lamb en discussieleider Henk Zorn (voormalig sportjournalist) de inspirerende en interactieve Oranje ToekomstTafel™.

Deze Oranje ToekomstTafel™ bestaat uit een prikkelende toekomstgerichte lezing plus een
brainstormsessie, aangevuld met een diner buffet en uiteraard kijken we via een groot scherm naar de EK-wedstrijd van die avond. Vanzelfsprekend zijn ook ochtend-en middagsessies mogelijk, maar dan zonder EK-wedstrijd op TV. Alle Oranje ToekomstTafel™ bijeenkomsten vinden plaats in mooie Nederlandse horecagelegenheden (of naar wens met catering bij uw eigen organisatie).
Voor wie?

De Oranje ToekomstTafel™ is bestemd voor bedrijven en (semi)overheidsorganisaties die een
middag of avond effectief met hun medewerkers, klanten, prospects of stakeholders om de tafel willen zitten in een informele en plezierige sfeer.Wat gaan we doen? Lezing & brainstorm!
De Oranje ToekomstTafel™ is gebaseerd op professioneel maatwerk en richt zich op het
ontwikkelen c.q. bijsturen van de eigen toekomstvisie (trends, kansen, innovatieve producten, diensten en processen); het motiveren van medewerkers, perspresentaties en klantcontactdagen.
Vanzelfsprekend worden de onderwerpen van de Oranje ToekomstTafel™ in nauw overleg met de opdrachtgever vastgesteld. Deze kunnen variëren van een toekomstvisie op de ontwikkelingen in een bepaalde branche tot onderwerpen waarover iedereen wel een mening heeft.
Voorbeelden zijn de globalisering, de opwarming van de aarde, de impact van technologie op
ons bestaan, het ondernemersklimaat, de impact van de oorlog in Irak of de hypotheekcrisis in de VS, maatschappelijke uitdagingen en veranderingen, de fileproblematiek en het belang van sociaal verantwoord innoveren door de niet te stuiten opmars van de ‘Aziatische tijgers’.
Zoals gezegd de Oranje ToekomstTafel™ is maatwerk.

We maken het ook echt gezellig!
De Oranje ToekomstTafel™ wordt omlijst door een leuke Oranje-voetbalkwis voor voetbalkenners – en haters, en een smakelijk buffet. Willen de aanwezigen zich laten schminken? Ook dat kan geregeld worden. Een leuke give-away? Doen we!
Desgewenst, en afhankelijk van de speeldata en tijdstippen waarop het Oranje-elftal in actie komt, kijken we met z’n allen via een groot TV-projectiescherm naar de verrichtingen van Oranje. Proost!De speeldata en de mogelijkheden

Vanzelfsprekend kan de Oranje ToekomstTafel™ – tot en met de finale op 29 juni 2008 – op elke gewenste datum een boeiend onderdeel zijn van uw eigen vergadering, seminar of congres. De ervaring leert dat de Oranje ToekomstTafel™ de nieuwsgierigheid van de deelnemers zodanig prikkelt, dat men graag naar het seminar of congres toekomt.
Vooral omdat het niet bij een voortkabbelende, vrijblijvende discussie blijft, maar omdat er
volop sprake is van een resultaatgerichte bruisende brainstorm. Met de uitkomsten van de Oranje ToekomstTafel™ ontwikkelen de deelnemers hun eigen toekomstvisie, waarmee men de volgende dag meteen aan de slag kan. Want zeg nu zelf: ‘De toekomst is toch ook niet meer wat het geweest is…’

Meer informatie:
Bel of mail voor meer informatie of een reservering of optie:
Tel. 070 - 511 4444 of 036 - 530 9333
Email: Oranje@Trendwatcher.com of Info@Dagvoorzitter.nl

Richard Lamb was een van de sprekers tijdens de mini-workhops die CongresWereld organiseerde tijdens Evenement 2008.

Plaats op:
Datum: 11 mei 2008
Bron: Congreswereld
Gerelateerde artikelen  
09-10-2008 Nieuws MPI Nederland werpt blik in de toekomst van de sector met trendwatcher Richard …
18-09-2008 Nieuws Martin Lindelauf vertrekt bij de Hotels van Oranje
01-11-2012 Nieuws HOTELS van ORANJE genomineerd voor ‘Green Hotel of the Year Award Europe'
04-02-2009 Nieuws Strategische Innovatie Sessie met trendwatcher Richard Lamb
09-03-2013 Nieuws Prins van Oranje bij viering Wereld Waterdag in World Forum
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.