Nieuws  
 

Philharmonie lanceert gratis congres app - Hotel De Keizerskroon verkozen tot Bilderberg hotel van het jaar 2017 - Nieuwe zalen voor Carlton President - Het nieuwe vergaderen in De Polderij


Philharmonie lanceert gratis congres app

Met je smartphone snel je weg vinden naar de Philharmonie, en tijdens het congres naar de zaal voor de volgende deelsessie. Gemakkelijk collega’s vinden met wie je wilt netwerken. Het kan met de nieuwe locatie-congresapp van Philharmonie, de eerste in zijn soort. De app is een gratis onderdeel van de dienstverlening van Philharmonie voor hun opdrachtgevers. Lees hier verder.


Hotel De Keizerskroon verkozen tot Bilderberg hotel van het jaar 2017

Van alle zeventien Bilderberg hotels in Nederland is Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn verkozen tot Bilderberg Hotel van het Jaar 2017. Deze onderscheiding werd toegekend op basis van gasttevredenheid, financieel resultaat en betrokkenheid van de medewerkers. Tijdens een feestelijke bijeenkomst met het personeel van alle zeventien Bilderberg hotels werd de prijs uitgereikt. “Wij zijn enorm trots op het team van Bilderberg Hotel De Keizerskroon. De medewerkers hebben het afgelopen jaar met passie en vakmanschap gewerkt, met als doel een onderscheidende beleving aan de gasten te geven,” aldus Alexander Barentsen, algemeen directeur van Bilderberg. Hotel De Keizerskroon mag zich heel 2018 Hotel van het Jaar noemen.


Nieuwe zalen voor Carlton President Utrecht

Na de lancering van nieuwe hotelkamers, is Carlton President in Utrecht nu ook heropend met nieuwe zalen. De verrassende combinaties en concepten zijn ook in de zalen terug te zien in het design van de 3 unieke brainstormzalen, 5 training- en vergaderzalen en de congreszaal met een capaciteit van 250 personen. Licht, ruim, intiem en indrukwekkend. Stuk voor stuk ruimtes waar inspirerend design, een speelse vibe en technologische innovatie elkaar versterken. De nieuwe zalen maken onderdeel uit van een totale metamorfose van het gehele hotel.


Het nieuwe vergaderen in De Polderij

Joyce van Randwijk en Tom van Zwet uit Maassluis verbouwden hun droomboerderij aan de Vlaardingsedijk tot een plek waar vergaderen ook écht effectief wordt: De Polderij. “Het ziet er na een verbouwing van ruim een jaar fantastisch uit”, zegt Joyce. “En onze plafondhoogte, lichtinval en zicht op de natuur zijn niet alleen mooi, ze zorgen er vooral voor dat je bijeenkomst resultaat oplevert.” Joyce is psycholoog en zij heeft zich verdiept in het effect van de ruimte op de effectiviteit van een bijeenkomst. Met als resultaat dat De Polderij nu vijf verschillende ruimtes heeft die op maat zijn ontworpen voor specifieke doelen, zoals brainstormen, plannen maken of beslissen. “De ruimte helpt je om je doel te bereiken, bijvoorbeeld tijdens een heidag, coachgesprek of vergadering”, legt Joyce uit.

Plaats op:
Datum: 7 maart 2018
Gerelateerde artikelen  
03-04-2007 Nieuws Bilderberg Hotel De Keizerskroon vernieuwt alle hotelkamers
04-04-2018 Nieuws Accommodatienieuws - april 2018
28-02-2018 Nieuws Philharmonie Haarlem lanceert gratis congres app
16-04-2007 Nieuws Hotel Wolfheze is ‘Bilderberg Hotel van het Jaar 2006’
26-04-2007 Nieuws Bilderberg Hotel De Bovenste Molen heropend na complete metamorfose van kamers, …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.