Nieuws  
 

Sterrenchef Dennis Huwaë nieuwe chef de Cuisine van TOBACCO Theater Amsterdam - Helen van Berkel is global Head of Events van ATPI


Sterrenchef Dennis Huwaë nieuwe chef de Cuisine van TOBACCO Theater Amsterdam

Dennis Huwaë, jarenlang chef van 2-sterren restaurant &samhoud en sinds 1,5 jaar mede-eigenaar en chef van Restaurant DAALDER in Amsterdam, is de nieuwe Chef de Cuisine van TOBACCO Theater Amsterdam. Een samenwerking waarmee de internationale inspiraties van TOBACCO Theater een extra boost krijgen. TOBACCO Theater is zeer regelmatig de trotse gastheer van internationale congressen waarbij de gasten niet alleen op locatie- en cultureel niveau maar ook op keukenniveau een zeer hoog verwachtingspatroon hebben. Met de komst van top chef Dennis Huwaë is ook deze stap, op weg naar de absolute wereldtop, vol vertrouwen genomen. Lees hier verder.


Helen van Berkel is global Head of Events van ATPI

Travel- en evenementenorganisatie ATPI heeft Helen van Berkel aangesteld als global head of events. Deze nieuwe functie vormt een uitbreiding op haar huidige rol als managing director van de Sports Events-divisie en Corporate Events-divisie in Nederland en Canada. De benoeming van Helen van Berkel benadrukt de strategische focus van ATPI op bedrijfsactiviteiten met een hoge mate van specialisatie. Van Berkel wordt verantwoordelijk voor het uitstippelen van een groeistrategie voor de wereldwijde evenementenactiviteiten van ATPI en het ondersteunen van de verschillende regio’s met de implementatie van deze strategie. Van Berkel brengt meer dan 10 jaar ervaring met zich mee aan het roer van ATPI Corporate Events en ATPI Sports Events en zal de onderneming naar de volgende fase in haar ontwikkeling leiden. De focus ligt daarbij op internationale expansie.

Plaats op:
Datum: 7 maart 2018
Gerelateerde artikelen  
05-03-2018 Nieuws Wordt TOBACCO Theater de eerste Michelin Sterren locatie voor Culturele en …
03-10-2018 Nieuws On the Move - oktober 2018
01-06-2017 Nieuws On the Move - juni 2017
21-02-2018 Nieuws On the Move - juni 2018 (2)
04-04-2018 Nieuws On the Move - april 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.