Nieuws  
 

In de komende zomermaanden beschikt Scheveningen met het Hommerson Beachstadion weer over het enige strandstadion van Nederland. Naast de KNVB Beach Soccer Series zal er in het stadion ook beach volleybal, handbal en hockey te zien zijn. Sports Events Company, als sportief organisatiebureau onderdeel van Happy Company, heeft het exclusieve recht verkregen om het Hommerson Beachstadion ook aan de zakelijke markt aan te bieden. Daarmee is Nederland een unieke, tijdelijke evenementenlocatie rijker voor sportieve programma’s, productpresentaties en bedrijfsfeesten.

Het Hommerson Beachstadion is voor evenementen beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus. Het stadion heeft vaste tribunes met een capaciteit van 2.000 zitplaatsen en een overdekte VIP-tribune met 350 zitplaatsen. Het semi-permanente stadion is voorzien van toiletten, douches, kleedkamers, kantoorruimte en cateringfaciliteiten.

René van Elsland, managing partner van Sports Events Company: “Ik ben natuurlijk erg blij met deze unieke locatie. Sports Events Company heeft als evenementenbureau een enorme ervaring met de organisatie van actieve en sportieve evenementen op het strand. Het Hommerson Beachstadion biedt bedrijven door de capaciteit en ligging allerlei mogelijkheden voor een onvergetelijk en zonnig strandprogramma”. 

www.sportseventscompany.nl

Plaats op:
Datum: 9 mei 2008
Bron: Happy Company
Gerelateerde artikelen  
14-02-2008 Nieuws Events Company Group neemt GET!OUT EVENTS over
15-07-2008 Nieuws Uw relaties met Raemon Sluiter en John van Lottum naar de US Open
09-04-2008 Nieuws Events Company Group brengt alle 14 leading labels bijeen in Happy Company
21-03-2017 Video Flitsinterview met Maaspoort Sports & Events op EvenementContact 2017
06-02-2008 Nieuws Events Company Group versnelt groei in 2007
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.